20.8 C
Cluj-Napoca

UTA ARAD se întărește pentru noul sezon. Cu cine au semnat arădenii

Published:

Omul numărul 1 de la UTA, Alexandru Meszar a anunțat că nu se stă până se semnează actele cu noii investitori. Se lucrează, iar în acest sens s-au semnat deja contracte cu patru jucători noi. După cum bine se știe, alți 9 fotbaliști din actualul lot sunt deja acontați.

„Noi am semnat deja cu un fundaș central, un fundaș dreapta, un mijlocaș central și cu un junior de perspectivă. Avem discuții avansate cu doi-trei atacanți, dintre care vom aduce doar unul. Atâta ne putem permite, căci atacanții sunt cei mai scumpi. Dacă unul dă 10 goluri în România pleacă imediat afară, dacă, iarăși, dă 10 goluri în străinătate nu vine în România, sau cere nu știu cât. Tot încercăm să luăm acel atacant din liga a doua olandeză și nu ne putem apropia de el, deoarece se cere bani, iar noi nu ne permitem să plătim pentru un transfer” – a declarat Alexandru Meszar, la o emisiune de la TV Arad.

Din câte se pare, olandezul din liga a II-a este Thomas Verheydt (30 de ani, 1.92 metri-foto), care a marcat 30 de goluri pentru Ado den Haag în 36 de meciuri din acest sezon! Are contract cu clubul olandez până în anul 2024!

Din cei care au semnat deja, fundașul central e albanezul Erion Hoxhallari (27 de ani, 1.83 metri), de la FK Tirana, acolo unde a jucat în 31 de meciuri ale sezonului 2021/2022, marcând un gol.

Apoi, juniorul de perspectivă se numește Raul Ovidiu Șcheau (21 de ani, 1.73), de la Gaz Metan Mediaș, „școlit” în Italia, la Sassuolo.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img