23.7 C
Cluj-Napoca

„Câinii” pierd turul barajului cu U Cluj și sunt cu un picior în Liga 2!

Published:

Universitatea Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, fiind la un meci distanță de a produce șocul istoriei roș-albilor. „Câinii” au dezamăgit crunt pe „Cluj Arena” și sunt cu un pas în liga secundă, o contraperformanță fără precedent.

Înainte de orice, U Cluj – Dinamo a însemnat demonstrația limpede că echipele cu istorie își au locul în prima ligă, nu în bezna diviziilor inferioare. Dacă exprimările jucătorilor au lăsat de multe ori de dorit, duelul din tribune a fost unul spectaculos, demn de Liga 1. Peste 15.000 de suporteri au fost prezenți pe Cluj Arena, prietenia dintre cele două peluze condimentând atmosfera din tribune.

Pe teren, nu s-a simțit în niciun moment diferența de eșaloane între cele două echipe. Dinamo a pregătit mai bine de o lună barajul, a sacrificat toate meciurile din play-out, însă prestația echipei lui Uhrin a fost, în cele mai multe momente, una dezastruoasă.

După un început curajos, prăbușirea „câinilor” a început odată cu eroarea monumentală a lui Mihai Eșanu, din care a rezultat primul gol al „Șepcilor Roșii”. Goalkeeper-ul e principalul vinovat de la reușita clujenilor, cea care i-a „tranchilizat”, literalmente, pe băieții lui Uhrin.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img