23.7 C
Cluj-Napoca

Finanțări record pentru Universitatea din Oradea

Published:

Universitatea din Oradea se află în topul alocărilor de fonduri pentru proiectele de mobilitate Erasmus+.
Studenții, cadrele didactice și personalul administrativ de la Universitatea din Oradea vor beneficia de peste 1,3 milioane de euro pentru programe Erasmus +.

Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP), instituția care gestionează programele Erasmus + în România, a dat publicității, vineri, 20 mai 2022, rezultatele selecției candidaturilor proiectelor de mobilitate în domeniul universitar – apelul 2022, runda 23 februarie 2022.

Urmare a acestui clasament, Universitatea din Oradea este din nou în topul instituțiilor academice din România și în privința sumelor alocate studenților, cadrelor didactice și personalului angajat care își doresc să învețe, să dea mai departe cunoaștere sau să se dezvolte profesional la universități din străinătate.

1.302.135 de euro este suma exactă de care vor beneficia studenții și angajații Universității din Oradea pentru mobilități de studiu, predare și formare.

Programul Erasmus+ este o componentă esențială a procesului de internaționalizare în care s-a angajat Universitatea din Oradea. Faptul că suntem în topul acestor alocări de fonduri este semnificativ pentru preocuparea corpului academic în ceea ce privește schimburile internaționale ale universității noastre, a declarat conf. univ. dr. habil. Sorin Borza, prorectorul Universității din Oradea.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img