27.6 C
Cluj-Napoca

Proiect inedit în Baia Mare: Studenții au vizitat elevii din peste 40 de licee

Published:

În luna mai, Asociația Liga Studenților ‘’Pintea Viteazul’’ Baia Mare, prin intermediul proiectului Nord Universitar, a vizitat peste 40 de licee din județul Maramureș și din județele învecinate, precum Satu Mare și Bistrița-Năsăud.

Întâlnirile cu elevii din clasele a XI-a și a XII-a au avut ca scop principal prezentarea ofertei educaționale din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare și familiarizarea liceenilor cu mediul academic băimărean. Elevii au fost informați cu privire la oportunitățile, mobilitățile și avantajele pe care le oferă CUNBM, viitorilor săi studenți. 

Prin acest proiect de tradiție, Liga Studentilor ‘’Pintea Viteazul’’, și-a propus să crească gradul de informare cu privire la cele 3 facultăți din Baia Mare și de a accentua faptul că mediul academic băimărean oferă un program de studiu de calitate și un mediu potrivit pentru dezvoltarea profesională și personală a unui elev.

 Proiectul Nord Universitar continuă în mediul online, unde elevii vor fi informați în continuare, prin intermediul rețelelor de socializare, despre oportunitățile din CUNBM și despre perioada de înscrieri.

,,Am văzut în ochii elevilor o infinitate de vise. Deși multe dintre ele păreau inițial imposibil de realizat, LSPV, prin intermediul proiectului Nord Universitar, a reușit să deschidă o nouă portiță tinerilor, oferindu-le astfel o picătură de speranță. Mă bucur că m-am implicat în acest proiect și am reușit și eu să dau o mână de ajutor pentru a menține această tradiție vie.” – Evelin Pop, membru LSPV.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img