fbpx
16.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVBrașovul, în continuare pe locul I în țară la autorecenzare

Brașovul, în continuare pe locul I în țară la autorecenzare

Publicat în

spot_img
spot_img

Județul Brașov este pe locul 1 la nivel național la autorecenzare, cu un procentaj de peste 66%.

Județul nostru este urmat de Harghita, Covasna, Bihor și Cluj, potrivit directorului executiv al Direcției Județene de Statistică Brașov, Ion Popescu.

Ca pondere pe medii de rezidență în județul Brașov, 69% dintre cei care s-au recenzat sunt din mediul urban și 31% din mediul rural.

Peste 90% dintre cetățenii localităților Vama Buzăului, Dumbrăvița, Bunești, Șercaia și Hoghiz s-ai achitat de îndatorirea civică. Pe ultimele locuri în județ se află unitățile administrativ-teritoriale Drăguș, Măieruș, Ormeniș, Șoarș și Comăna, unde procenul celor care și-au făcut autorecenzarea este mai mic de 40%.

Reamintim că perioada de autorecenzare, demarată în 14 martie, se va încheia în 27 mai.

Articole recente

Tururi ghidate gratuite pentru turiștii care vizitează Oradea

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune oferă pentru al doilea an consecutiv, în fiecare weekend, începând cu 1 iunie 2023, tururi ghidate gratuite

Sindicatele din Educație resping propunerea Guvernului de majorări ale veniturilor personalului didactic

Guvernul a pregătit o ordonanţă de urgenţă care va asigura majorări ale veniturilor personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic. Sindicatele respins oferta

Duminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă cu titlul pe masă. Clujenii pot deveni campioni pentru al treilea an...

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 18:00 în BT Arena, în meciul cu numărul VI din finala Ligii Naţionale.

Duminică, ora 14:00 Gloria Buzău – UTA. Manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

Gloria Buzău și UTA Arad se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 14.00, în manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Mai multe articole de același fel

Sezonul estival de orgă debutează sâmbătă, la Biserica Neagră din Brașov

Anul 2023 a fost declarat "Anul muzicii bisericeşti" în cadrul Bisericii Evanghelice C.A. din România. Publicul poate asista, în decursul anului, la numeroase concerte în bisericile acestui cult şi la inaugurarea unor orgi, după restaurarea acestora în ateliere specializate

CineVentura, tabară de creație cinematografică pentru copii | Plaiul Foii devine platou de filmare

Tabăra își propune să introducă publicul tânăr în fascinanta lume a cinematografiei, unul din obiectivele organizatorilor fiind acela de a-i ajuta pe copii și adolescenți să experimenteze cum se realizează un film și să facă ei înșiși unul cap-coadă.