20.8 C
Cluj-Napoca

Cadavrul unei femei, găsit în saci menajeri într-o benzinărie dezafectată din Bihor. Suspectul este un profesor universitar

Published:

Cadavrul unei femei, împachetat în saci menajeri, a fost descoperit, miercuri, într-o benzinărie dezafectată din satul bihorean Corniţel, cazul fiind anchetat de procurorii şi poliţiştii din judeţul Cluj, care bănuiesc că ar fi al unei tinere care a fost dată dispărută la sfârşitul săptămânii trecute.

“Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu cu privire la sesizarea plecării voluntare, din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureş, în prezenţa unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în judeţul Bihor. Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în apropierea localităţii Aleşd, judeţul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin. În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea identităţii cadavrului şi pentru verificarea tuturor circumstanţelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img