20.8 C
Cluj-Napoca

CJ Sibiu anunţă modernizarea Centrului de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi “Tavi Bucur”

Published:

Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu a anunţat joi, că va moderniza Centrului de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi “Tavi Bucur”, situat în oraşul Cisnădie, cu sprijinul Societăţii Naţionale de Gaze Naturale ROMGAZ S.A, care acordă pentru aceasta o sponsorizare de aproape 5,5 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

“O comunitate sănătoasă se dezvoltă armonios atunci când alături de autorităţi se implică şi parteneri care au capacitatea de a completa efortul prin care oferim persoanelor cu dizabilităţi din centre accesul la o viaţă mai bună şi un plus de confort. De aceea, mulţumesc partenerului nostru ROMGAZ, care a dovedit responsabilitate şi implicare în comunitatea din care face parte. Este un partener de încredere, care ne-a fost alături şi în alte proiecte pe care le-am dezvoltat şi iată că şi de această dată au răspuns pozitiv apelului nostru, iar pentru aceasta îi asigur de toată consideraţia”, a declarat preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Potrivit sursei citate, CJ Sibiu a semnat, în cursul acestei săptămâni, contractul pentru modernizarea şi reabilitarea Centrului de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi “Tavi Bucur”, situat în oraşul Cisnădie. După modernizare, în acest centru vor fi mutaţi aproximativ 20 de beneficiari adulţi din sistemul de asistenţă socială.

“Contractul de lucrări a fost semnat cu firma SC Balor Cons SRL, oferta acestora fiind singura depusă în cadrul procedurii de licitaţie publică. Valoarea contractului se ridică la suma de 5.466.966,02 lei cu TVA, iar durata de execuţie este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, respectiv până în luna iunie 2023”, se arată în comunicatul de presă.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img