fbpx
Home ADMINISTRAȚIE Prințul Charles petrece mai multe zile în Transilvania

Prințul Charles petrece mai multe zile în Transilvania

Prințul Charles revine în Transilvania și, ca în fiecare an, va petrece mai multe zile in satele din centrul țării. Viscri, Micloșoara sau Valea Zălanului, sunt locuri îndrăgite de prinț.

Atras de autenticitatea satului românesc, dar și de oameni, de simplitatea și naturalețea locului, Prințul Charles poposește în fiecare an la Viscri, în casa pe care o are în proprietate și petrece mai multe zile vizitând locuri și povestind cu localnicii.

Și în acest an, prințul va ajunge la Micloșoara, la castelul Kalnoky, dar și în Valea Zălanului, acolo unde acestuia îi place să facă plimbări, dis de dimineață, până la liziera pădurii. Se pare că vizita acestuia se va prelungi până la sfârșitul lunii.

Prinţul Charles deţine două proprietăţi în România: una în Valea Zălanului (judeţul Covasna), care este deschisă turiştilor, şi o alta în satul Viscri (judeţul Braşov). Casa de la Viscri este şi sediul Fundaţiei Prinţul de Wales, unde este deschis un Centru de Pregătire de care benecifiază ucenici, meşteri artizani, studenţi şi arhitecţi din întreaga ţară.

Moştenitorul Coroanei Britanice vizitează Romania de 20 de ani şi este un mare susţinător al patrimoniului şi bioversităţii unice din zonele noastre rurale.

Alteţa Sa Regală a fost nevoit să îşi suspende vizitele private în perioada pandemiei, când a fost infectat cu COVID, de două ori.