20.8 C
Cluj-Napoca

Roland Garros 2022: Simona Halep a suferit un atac de panică în timpul partidei cu Zheng

Published:

Simona Halep, 30 de ani, locul 19 WTA, a declarat că a suferit un atac de panică în timpul meciului pierdut în fața chinezoaicei Qinwen Zheng, cu 2-6, 6-2, 6-1, joi, în turul al doilea al turneului Roland Garros.

Fostul lider mondial a solicitat intervenția medicului în setul al treilea al partidei de la Paris şi a acuzat vizibile probleme respiratorii.

″A fost doar un atac de panică, se mai întâmplă″⁣, a declarat după meci fosta campioană de la Roland Garros (2018).

″Nu am ştiut ce să fac, pentru că nu le am des. Nu înţeleg de ce s-a întâmplat, deoarece conduceam şi jucam bine. Mi-am pierdut cumpătul, nu mă puteam concentra. Mi-a fost greu după meci, însă acum sunt bine. Mi-am revenit şi mi-am învăţat lecţia după acest episod. Nu a fost nimic periculos, după părerea mea″⁣, a mai spus Simona Halep.

Românca a concluzionat că, probabil, a pus prea multă presiune pe ea şi din acest motiv a avut reacţia aceasta: “Este doar un meci de tenis, aşa că trebuie să îl tratez mai relaxată. Probabil am pus prea multă presiune pe mine, deoarece doream foarte mult să joc bine. Mă simt bine, mă antrenez, muncesc din greu. Însă nu mi-a ieşit şi probabil m-am panicat un pic gândind prea mult la astea”.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img