20.8 C
Cluj-Napoca

Sepsi OSK e gata să preia conducerea fotbalului românesc. Ce mișcări de trupe au covăsnenii

Published:

Trupa pregătită de Cristiano Bergodi urmează să sufere modificări de lot, iar primele plecări au fost deja anunțate.

Primele 5 plecări ale verii de la Sepsi OSK
“Jucătorii Vașvari Gabriel, Răzvan Tincu, Fulop Istvan, Kevin Luckassen și Boubacar Fofana vor părăsi clubul Sepsi OSK la sfârșiul contractelor care vor expira pe 30 iunie”, a anunțat clubul Sepsi pe contul oficial de Facebook.

Pe lângă aceste plecări anunțate, clubul Sepsi punctează și la capitolul veniri.

După ce l-a transferat pe mijlocașul Ion Gheorghe (22 de ani) de la FC Voluntari, formația covăsneană și-a asigurat serviciile unui alt mijlocaș, Francisco Junior (30 de ani), care a evoluat în ultimul sezon la Gaz Metan Mediaș.

Francisco Junior este un fotbalist care a crescut la academia celor de la Benfica, a aparținut de Everton și a bifat meciuri pentru formații precum Vitesse Arnhem, Stromsgodset, Wigan sau Hapoel Haifa.

Patronul celor de la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a declarat că transparența este un ”cuvânt cheie” pentru el și clubul său, dar mai dorește alți trei jucători: un fundaș, un mijlocaș și un atacant.

În plus, omul de afaceri a recunoscut că obiectivul echipei sale pentru sezonul viitor este accederea în play-off. Nu are spune ”nu” titlului, dar știe că este un drum foarte lung și greu până la trofeu.

”Noi, în momentul de față, am luat doi jucători. Pe Ion Gheorghe și Francisco Junior de la Gaz Metan. Mai avem nevoie de un decar, un atacant și poate un fundaș dreapta. Deci, maximum trei jucători vrem să mai aducem.

Obiectivul principal este să prindem play-off-ul. Cine spune că nu ar vrea să câștige campionatul, ăla minte. Dar nu poate un club mijlociu, cum suntem noi, să ne gândim la campionat. Noi nu suntem un club cu asemenea aspirații”, a declarat Laszlo Dioszegi, la Liga Digisport.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img