20.8 C
Cluj-Napoca

Eveniment tragic. O hunedoreancă și-a scăpat copilul de la etajul 4

Published:

Un eveniment șocant a avut loc recent în Hunedoara, după ce o femeie și-a scăpat copilul pe geam. Micuțul a căzut în gol de la etajul 4 al clădirii situate în Orăștie. Din nefericire, acesta a sfârșit trafic în ciuda eforturilor făcute de echipajele de intervenție ajunse la fața locului.

O femeie din Hunedoara și-a scăpat copilul pe geam în mod accidental
Accidentul teribil s-a petrecut în județul Hunedoara, unde o femeie, în vârstă de 27 de ani, și-a scăpat copilul pe geam. Micuțul, de numai un an și zece luni, a sfârșit tragic după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din localitatea Orăștie. Totul s-a petrecut vineri, 27 mai, în zorii zilei. Deși un echipaj din cadrul Serviciului de urgență a ajuns la fața locului pentru a-i acorda minorului primul ajutor, acesta nu a mai putut fi salvat. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru micuț.

„La faţa locului a fost trimis un echipaj de Ambulanţă, care a găsit minorul în stop cardio respirator, cu multiple leziuni grave la nivelul capului. Au fost efectuate manevre de resuscitare, iar copilul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Orăştie, unde resuscitarea a mai continuat pentru încă aproximativ o oră. Din păcate, victima nu a supravieţuit”, a precizat dr. Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img