21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SATU MAREINNA, drept la replică după incidentul de la Satu Mare: În acel...

INNA, drept la replică după incidentul de la Satu Mare: În acel video nu se aud huiduieli

Publicat în

spot_img
spot_img

Articolul despre incidentul de la Satu Mare, unde INNA a fost huiduită chiar la momentul de debut al show-ului său nu a rămas fără ecouri.

Pe adresa redacției a venit un drept la replică semnat de PR-ul artistei. Îl redăm mai jos:

”In acel video care este scurtat imediat dupa momentul aparitiei ei pe scena, nu se aud huiduieli, insa mai jos, puteti vedea un video de la finalul show-ului, unde publicul era numeros, la fel si fotografii care sa arate cati oameni erau in public, nicidecum ca au plecat.”

Mai jos secvențe filmate de echipa artistei și puse la dispoziția noastră:

Articole recente

Vineri, ora 16:00, Vernisajul expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Vineri, cu începere de la ora 16.00, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, va fi gazda vernisajului expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”.

12-15 august: Festivalului Roman Apulum, ediția IX: Lansări de carte, lupte între daci și romani, gladiatori, ateliere meșteșugărești

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Mai multe articole de același fel

Viceprimarul liberal din Satu Mare susţine că a fost exclus ”nedemocratic” din PNL

Potrivit viceprimarului, decizia de excludere a sa din partid trebuie validată miercuri, în cadrul unui Birou Judeţean al PNL, iar dacă ea va fi confirmată, Cristian Ghiarfaş o va contesta.

Poetul Kölcsey Ferenc, autor al imnului Ungariei, comemorat în satul său natal din judeţul Satu Mare

Himnusz, cântecul care începe cu cuvintele Isten, áldd meg a magyart (Doamne, binecuvântează-i pe maghiari), este imnul național oficial al Ungariei. Cântecul este recunoscut și ca imn religios, fiind prezent în cartea oficială de cântări romano-catolice ”Hozsanna”.

Polițiștii de frontieră din Satu Mare s-au întrecut într-un concurs de gătit bogracs

Unul din cele mai așteptate evenimente care se desfășoară în preajma Zilei Poliției de Frontieră a fost, fără îndoială, concursul de gătit bogracs, devenit deja tradiție pentru Poliția de Frontieră Satu Mare.