23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTSupercupa României se joacă la Arad!

Supercupa României se joacă la Arad!

Publicat în

spot_img
spot_img

Sezonul fotbalistic intern se deschide în mod tradițional cu Supercupa României, partidă care aduce față în față pe câștigătoarea titlului de campioană și pe echipa care a câștigat Cupa României în sezonul precedent. Anul acesta Supercupa este o „afacere între ardeleni“ deoarece se va disputa între CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe. Și poate tocmai de aceea, Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a decis astăzi ca meciul să se dispute tot în Ardeal, mai exact pe Arena „Francisc Neuman“ din Arad. Partida va avea loc sâmbătă 9 iulie de la ora 20.30.

Este al doilea meci cu trofeul pe masă care se dispută pe noua arenă a orașului. Primul a fost finala Cupei României la fotbal feminin, în sezonul trecut, meci care a reprezentat primul meci cu public pe stadion, la un an de la inaugurarea sa în condiții de pandemie.

Rămâne de văzut acum felul în care își va reconfigura UTA programul, dat fiind că intenția clubului era ca în acel week-end să organizeze o partidă amicală în cadrul căruia să fie prezentat lotul pentru noul sezon. Ținând cont de fragilitatea gazonului de pe Arena Francisc Neuman este greu de crezut însă că în preziua Supercupei sau chiar în deschiderea acestuia, organizatorii vor risca să supună gazonul la „șocul“ unei alte partide.

Articole recente

Patru focare de COVID identificate în spitale din Timişoara şi Jimbolia

În spitalele din judeţul Timiș sunt 131 de bolnavi cu COVID-19 sau suspecţi

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Noroc cu seceta! Autoritățile au văzut că podul peste Mureş de la Săvârşin este foarte degradat, după ce nivelul apei a scăzut

Autorităţile au descoperit degradări la podul peste râul Mureş de la Săvârşin, după ce nivelul apei a scăzut foarte mult în ultimele săptămâni, fiind impuse unele restricţii de tonaj pentru vehicule.

CJ Timiș a lansat harta traseelor turistice din judeţ

Alin Nica, a declarat că este pentru prima dată când judeţul are o astfel de hartă, cu rute deja verificate, care conectează obiective turistice cu elemente de gastronomie şi posibilităţi de agrement şi de cazare.

Mai multe articole de același fel

Pugilistul de la CS Unirea Alba Iulia, Fățan Luca Petru, în lotul României, pentru Campionatul European de Box Cadeți

Fățan Luca Petru, pugilist legitimat la CS Unirea Alba Iulia și pregătit de către Andrei Dărămuș, face parte din lotul României care a făcut deplasarea în Turcia, la Erzurum, pentru a boxa la Campionatele Europene de Cadeți.

Dan Petrescu: Inspiraţia şi norocul vor decide calificarea

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat într-o conferinţă de presă, că inspiraţia şi norocul vor decide calificarea în partida cu Şahtior Soligorsk din manşa secundă a turului 3 preliminar al Conference League.