25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTÎncă un transfer realizat de UTA Arad! Echipa lui Poenaru s-a întărit...

Încă un transfer realizat de UTA Arad! Echipa lui Poenaru s-a întărit de la o campioană din Europa

Publicat în

spot_img
spot_img

Clubul de fotbal UTA a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, transferul fundaşului Erion Hoxhallari (26 de ani), care a evoluat până acum la campioana Albaniei, KF Tirana.

„Erion Hoxhallari va întări defensiva echipei UTA. Fotbalist de picior stâng poate acoperi două posturi, atât cel de apărător central, cât şi lateral, şi vine la echipa noastră de la KF Tirana, campioana ultimei stagiuni din Albania. În sezonul anterior, Hoxhallari a evoluat în 33 de meciuri, a înscris o dată şi a oferit trei pase de gol. Bine ai venit, Erion!”, se menţionează pe site-ul citat.

Născut la 15 octombrie 1995, fundaşul albanez a fost format la clubul KF Tirana, iar de-a lungul carierei sale a mai evoluat la formaţiile GAK 1902 II din Austria, KF Teuta şi KF Laci din Albania.

El are în palmares două titluri de campion, 2019/2020 şi 2021/2022, dar şi o Cupă a Albaniei în 2016/2017, toate câştigate cu formaţia KF Tirana. În prezent este component al echipei naţionale a Albaniei, iar în trecut a jucat la toate categoriile de vârstă pentru ţara sa natală.

Articole recente

Patru focare de COVID identificate în spitale din Timişoara şi Jimbolia

În spitalele din judeţul Timiș sunt 131 de bolnavi cu COVID-19 sau suspecţi

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Noroc cu seceta! Autoritățile au văzut că podul peste Mureş de la Săvârşin este foarte degradat, după ce nivelul apei a scăzut

Autorităţile au descoperit degradări la podul peste râul Mureş de la Săvârşin, după ce nivelul apei a scăzut foarte mult în ultimele săptămâni, fiind impuse unele restricţii de tonaj pentru vehicule.

CJ Timiș a lansat harta traseelor turistice din judeţ

Alin Nica, a declarat că este pentru prima dată când judeţul are o astfel de hartă, cu rute deja verificate, care conectează obiective turistice cu elemente de gastronomie şi posibilităţi de agrement şi de cazare.

Mai multe articole de același fel

Pugilistul de la CS Unirea Alba Iulia, Fățan Luca Petru, în lotul României, pentru Campionatul European de Box Cadeți

Fățan Luca Petru, pugilist legitimat la CS Unirea Alba Iulia și pregătit de către Andrei Dărămuș, face parte din lotul României care a făcut deplasarea în Turcia, la Erzurum, pentru a boxa la Campionatele Europene de Cadeți.

Dan Petrescu: Inspiraţia şi norocul vor decide calificarea

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat într-o conferinţă de presă, că inspiraţia şi norocul vor decide calificarea în partida cu Şahtior Soligorsk din manşa secundă a turului 3 preliminar al Conference League.