25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTContinuă plecările la CFR Cluj. Dan Petrescu a renunțat la un fundaș...

Continuă plecările la CFR Cluj. Dan Petrescu a renunțat la un fundaș central

Publicat în

spot_img
spot_img

CFR Cluj a renunțat la fundașul central Kristian Dimitrov, cel care a fost adus sub formă de împrumut din Croația.

Kristian Dimitrov a fost adus în perioada de mercato de iarnă de CFR Cluj de la Hajduk Split, sub formă de împrumut. Fundașul central a jucat un singur meci, împotriva celor de la FCSB și nu l-a impresionat pe Dan Petrescu.

Antrenorul lui CFR Cluj a decis să nu îl păstreze în lot pentru sezonul viitor pe Dimitrov, cel care se va întoarce la Hajduk Split. Dimitrov se alătură lui Susic, Omrani, Hindrich, Sigurjonsson și Fofana în ceea ce privește plecările de la echipă.

Într-o situație similară se află și Jonathan Rodriguez, Denis Ciobotariu sau Mihai Butean. Cei trei jucători nu mai sunt doriți la CFR Cluj și ar putea pleca în această vară.

CFR Cluj nu a anunțat până în acest moment niciun transfer oficial, dar echipa negociază cu mai multe nume. Un fotbalist crescut de Atalanta și un fundaș de la FC Argeș sunt primele ținte.

Articole recente

Patru focare de COVID identificate în spitale din Timişoara şi Jimbolia

În spitalele din judeţul Timiș sunt 131 de bolnavi cu COVID-19 sau suspecţi

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Noroc cu seceta! Autoritățile au văzut că podul peste Mureş de la Săvârşin este foarte degradat, după ce nivelul apei a scăzut

Autorităţile au descoperit degradări la podul peste râul Mureş de la Săvârşin, după ce nivelul apei a scăzut foarte mult în ultimele săptămâni, fiind impuse unele restricţii de tonaj pentru vehicule.

CJ Timiș a lansat harta traseelor turistice din judeţ

Alin Nica, a declarat că este pentru prima dată când judeţul are o astfel de hartă, cu rute deja verificate, care conectează obiective turistice cu elemente de gastronomie şi posibilităţi de agrement şi de cazare.

Mai multe articole de același fel

Pugilistul de la CS Unirea Alba Iulia, Fățan Luca Petru, în lotul României, pentru Campionatul European de Box Cadeți

Fățan Luca Petru, pugilist legitimat la CS Unirea Alba Iulia și pregătit de către Andrei Dărămuș, face parte din lotul României care a făcut deplasarea în Turcia, la Erzurum, pentru a boxa la Campionatele Europene de Cadeți.

Dan Petrescu: Inspiraţia şi norocul vor decide calificarea

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat într-o conferinţă de presă, că inspiraţia şi norocul vor decide calificarea în partida cu Şahtior Soligorsk din manşa secundă a turului 3 preliminar al Conference League.