21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORO fată de 13 ani din Oradea a dispărut de-acasă. Părinții o...

O fată de 13 ani din Oradea a dispărut de-acasă. Părinții o caută cu ajutorul rețelelor de socializare

Publicat în

spot_img
spot_img

Poliția Bihor a anunțat, sâmbătă, că o fată în vârstă de 13 ani este căutată de oamenii legii și de familie, după ce vineri a plecat voluntar de-acasă și nu a mai revenit.

„Vineri, 3 iunie a.c., la ora 21.00, polițiștii Biroul de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați de aparținătorii unei minore, Kovari Maria Gyongyi, de 13 ani, din municipiul Oradea, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul aceleiași zile, în jurul orei 14.30 și nu a mai revenit”, a anunțat sâmbătă comisarul șef de poliție Alina Fărcuța, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Fata are aproximativ 1,58 m înălțime, circa 50 de kg., o constituție slabă, faţă ovală, ochi căprui și păr șaten, de lungime medie. Când a plecat de-acasă, era îmbrăcată cu o rochie neagră, cu motive florale albe, și avea în picioare pantofi sport, în culorile roșu și alb.

Oricine poate oferi detalii cu privire la copila dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Articole recente

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Muzeul Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din Timișoara – tezaur de istorie și artă sacră

Obiectele expuse în Muzeul Catedralei Mitropolitane sunt o moștenire de credință lăsată din generație în generație pe care avem datoria să o păstrăm și să o transmitem mai departe peste veacuri celor care se vor închina în fața sfintelor altare.

Mai multe articole de același fel

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Prima premieră a noii stagiuni a teatrului ”Szigligeti” din Oradea, un omagiu adus scriitorului Tamási Áron la 125 de ani de la naştere

Teatrul ''Szigligeti'' din Oradea, prin cele trei trupe ale sale, Trupa Szigligeti, Ansamblul Nagyvárad şi Trupa Lilliput, pregăteşte o stagiune 2022 - 2023 cu producţii noi, marcând totodată şi aniversările legate de naşterea poetului Petőfi Sándor (200 de ani) şi a scriitorului ardelean Tamási Áron (125 de ani)