fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘExpoziția de fotografie „Comori fără culori”

Expoziția de fotografie „Comori fără culori”

Publicat în

spot_img
spot_img

Rotaract Sighet organizează joi, 9 iunie 2022, ora 18.00 expoziția de fotografie „Comori fără culori”, ce va avea loc pe terasa BBQ Hotel Grădina Morii.

În acest an, expoziția se află la cea de a III-a ediție, așadar, lucrările a 17 fotografi din întreaga țară și nu numai, se vor întâlni în locul în care se agață harta în cui.
Fotografiile realizate din pasiune, transformate în tablouri și pregătite pentru a fi achiziționate devin pentru o zi mărturia dorinței publicului de a schimba lumea în bine. Unele tablouri expuse în cadrul expoziției vor fi scoase chiar și la licitație.
Expoziția are ca scop renovarea camerei de zi din cadrul Casei de Tip Familial Tompa, Sighetu Marmației, fapt pentru care achiziția de tablouri reprezintă donațiile direcționate acestei cauze.
„Împreună vom face ca imposibilul să devină posibil alături de invitații noștri speciali: Găvrilă, Simina Maria Colopelnic, Vanesa Iurca. Vă așteptăm alături de aceștia, de fotografi, de membri Rotaract Sighet și de cauza din acest an!” – Culac Alexandru, președinte Rotaract Sihet
Intrarea publicului este liberă!

Andrei Buda

Articole recente

FITS | John Malkovich și Isabelle Adjani, printre actorii de excepție prezenți, în iunie, la Sibiu

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actriţa Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre, dar şi pe Jon Fosse, unul dintre cei mai apreciaţi autori ai momentului

Alin Nica i-a retras toate atribuţiile vicepreşedintelul CJ Timiş, Cristian Moş, după ce acesta a anunţat că va candida independent la Primăria Timişoara

Forţa Dreptei, partidul din care acum face parte Alin Nica, după ce a plecat de la PNL, partidul care l-a susţinut în funcţia de preşedinte al CJ Timiş, i-a solicitat demisia lui Moş.

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Timişoara în urma unei ameninţări cu bombă

”A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Pasagerii sunt evacuaţi din avion”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

La Alba Iulia se deschide sezonul de turism cultural şi istoric în 1 mai

Vor fi reluate spectacolele de reconstituire istorică antică şi schimbul de gardă, evenimente care atrag un număr mare de turişti în fiecare an

Mai multe articole de același fel

Concert „Madrigal for Babies” la Sighetu Marmației

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Cezar Verlan, invită publicul din județul Maramureș la Concertul Extraordinar „Madrigal for Babies”, eveniment creat special pentru bebeluși (0-12 luni) și părinții acestora, precum și femei însărcinate.

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.