25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHOREdiţie aniversară a evenimentului ''Atipic Beauty Oradea 2022 by Magda Coman'', la...

Ediţie aniversară a evenimentului ”Atipic Beauty Oradea 2022 by Magda Coman”, la Oradea

Publicat în

spot_img
spot_img

Asociaţia Open Your Heart organizează maţi, 7 iunie, în parteneriat cu Primăria Oradea, în Piaţa Unirii din oraş, evenimentul “Atipic Beauty Oradea 2022 by Magda Coman”, menit să transmită un mesaj puternic: Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!, anunţă organizatorii.

Preşedinta acestei asociaţii, Magda Coman, este un fotomodel de succes, imobilizată într-un scaun cu rotile din cauza unui accident rutier.

Pentru a demonstra că frumuseţea este o atitudine, nu o stare fizică, 12 modele de viaţă, în fotoliu rulant, vor defila, începând cu ora 19,00, alături de personalităţi locale. Scopul evenimentului stă “în speranţa de a schimba ideile preconcepute şi de a arăta societăţii că verticalitatea, puterea şi calitatea unui om nu depind de modul său de a se deplasa”, transmit organizatorii.

“Atipic Beauty este o pledoarie despre oameni cu motivaţii puternice, curaj, ambiţie, solidaritate şi conştientizare. Este un eveniment prin care vrem să vă îndemnăm să priviţi omul, nu dizabilitatea sau defectele sale, pentru că în spatele unor aparenţe se pot ascunde calităţi minunate. Totodată, evenimentul este despre neşansa unor oameni care au ajuns, din diverse motive şi provocări ale vieţii, să depindă de un fotoliu rulant. Cu toate astea, aceşti oameni au reuşit să doboare munţi de provocări şi obstacole, iar astăzi au multiple realizări şi sunt o inspiraţie pentru cei din jur”, se arată în comunicat.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Open Your Heart, în parteneriat cu Primăria Oradea, şi a ajuns la a 30-a ediţie.

Invitaţi speciali vor fi Mihai Neşu şi 12 copii în scaun rulant, beneficiari ai programelor de recuperare oferite de Fundaţia Mihai Neşu.

Mihaela Tatu va fi gazda evenimentului, iar atmosfera va fi completată cu momente muzicale susţinute de Ovidiu Lazăr şi Monica Anghel. De asemenea, va fi prezent preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi, Mihai Tomescu.

Ţinutele modelelor şi ale personalităţilor locale care vor urca pe scenă poartă semnătura designerilor Raluca Mihălceanu, Francess by Ştefania Pătcaş, Dana Panciu, Rebeca Cotrău, Antoanelle by Camelia Roatiş, Oana Pădure, Diana Bartolf, Fya by Ramona Jofneac, Mashenka by Diana Barbur, Oanaid by Oana Hăbăşescu, Rozalia Bot, Răzvan Achim şi Torres Cerimonia.

Accesul la această prezentare de modă şi de frumuseţe atipică este liber pentru oricine, începând cu ora 18,00. 

Articole recente

Patru focare de COVID identificate în spitale din Timişoara şi Jimbolia

În spitalele din judeţul Timiș sunt 131 de bolnavi cu COVID-19 sau suspecţi

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Noroc cu seceta! Autoritățile au văzut că podul peste Mureş de la Săvârşin este foarte degradat, după ce nivelul apei a scăzut

Autorităţile au descoperit degradări la podul peste râul Mureş de la Săvârşin, după ce nivelul apei a scăzut foarte mult în ultimele săptămâni, fiind impuse unele restricţii de tonaj pentru vehicule.

CJ Timiș a lansat harta traseelor turistice din judeţ

Alin Nica, a declarat că este pentru prima dată când judeţul are o astfel de hartă, cu rute deja verificate, care conectează obiective turistice cu elemente de gastronomie şi posibilităţi de agrement şi de cazare.

Mai multe articole de același fel

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Prima premieră a noii stagiuni a teatrului ”Szigligeti” din Oradea, un omagiu adus scriitorului Tamási Áron la 125 de ani de la naştere

Teatrul ''Szigligeti'' din Oradea, prin cele trei trupe ale sale, Trupa Szigligeti, Ansamblul Nagyvárad şi Trupa Lilliput, pregăteşte o stagiune 2022 - 2023 cu producţii noi, marcând totodată şi aniversările legate de naşterea poetului Petőfi Sándor (200 de ani) şi a scriitorului ardelean Tamási Áron (125 de ani)