fbpx
16.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORAșa DA: Un bihorean a rămas fără maşină, după ce a aruncat...

Așa DA: Un bihorean a rămas fără maşină, după ce a aruncat gunoiul pe marginea drumului

Publicat în

spot_img
spot_img

Autorităţile din Bihor au pus gând rău cetăţenilor iresponsabili care aruncă gunoiul la marginea şoşelei. Astfel, ajutaţi de câteva camere de supraveghere, aceştia au reuşit să prindă mai mulţi făptaşi şi să le aplice diferite sancţiuni pentru acţiunile lor. Unui cetăţean i-a fost reţinut autoturismul cu totul, pentru că doamna cu care se afla în maşină a aruncat deşeurile pe marginea drumului.

Un echipaj al poliţiei din localitatea Sânmartin i-a surprins pe cei doi în flagrant, în timp ce abandonau gunoiul în zone interzise. Ei au anunţat mai departe Garda de Mediu, care ulterior a aplicat legea şi i-a amendat pe cei doi, ba chiar a dispus şi reţinerea autotursimului în care se aflau.

A rămas fără maşină pentru că a aruncat gunoiul în loc interzis
Potrivit Consiliului Judeţean Bihor, în luna mai au fost surprinse, cu ajutorul camerelor mobile de supraveghere, patru persoane care au aruncat deșeuri la marginea drumurilor județene din Bihor. Acestea au fost identificate de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor și sancționate de Garda de Mediu – Comisariatul Județean Bihor cu amenzi în valoare totală de 70.000 lei.

Instituţia reaminteşte, de asemenea, cetăţenilor că „Consiliul Județean Bihor acționează, împreună cu instituțiile partenere, în mai multe direcții” precum:

-stabilirea unor standarde de curățenie, penalități explicite și responsabilități clare pentru cei implicați,
-operaționalizarea sistemului de colectare a deșeurilor
-accesarea fondurilor europene pentru salubritate și mediu
-înființarea unor platforme de colectare separată a deșeurilor în orașele din județ
-gestionarea câinilor fără stăpân
-curățenia în zonele turistice
-proiecte pentru conservarea mediului
-acțiuni de educare și voluntariat. În acest scop, au fost încheiate parteneriate și cu alte instituții și autorități locale.

Articole recente

Tánczos Barna: Ar fi o mare onoare dacă Maiestatea Sa Regele Charles al III-lea ar sprijini Via Transilvanica 

Acesta a precizat că a avut ocazia, ca ambasador al Viei Transilvanica, să aducă în atenţia Maiestăţii Sale cel mai mare proiect naţional ce are ca scop promovarea diversităţii culturale, etnice, istorice şi naturale a Transilvaniei, Bucovinei, Olteniei şi Banatului montan.

Tradiţii şi obiceiuri de Rusalii, una dintre cele mai vechi sărbători creştine

În Ardeal există obiceiul cunoscut ca “udatul nevestelor”, când femeile sunt stropite cu apă pentru a fi sănătoase şi frumoase tot restul anului.

Pünkösd után

Minden megváltozik az elsô Pünkösd után. Különleges lehetôségek birtokosaivá válnak, akik a Szentlélek kiáradása alá kerülnek. Sajnos, az Egyház népe nem mindig él az alkalommal.

Un pacient a căzut de la etajul trei al Spitalului Municipal Sibiu

Bărbatul era internat la Neurochirurgie

Mai multe articole de același fel