21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDO bistrițeancă este căutată în toată Transilvania

O bistrițeancă este căutată în toată Transilvania

Publicat în

spot_img
spot_img

O femeie a dispărut de acasă de câteva zile. Familia și oamenii legii au dat-o în căutare la nivel național. Pompierii bistrițeni o caută inclusiv în apele râului Bistrița.
În 2 iunie, o bistrițeancă a plecat de acasă și nu a mai revenit. Familia a anunțat poliția în data de 4 iunie, oamenii legii dispunând căutarea ei inclusiv la nivel național.

Aseară, în mediul online, a apărut prima imagine cu bistrițeanca, cerându-se ajutorul în găsirea ei.

Conform anunțului, femeia purta pulover de culoare maro, pantaloni negri și o eșarfă pe cap.

Astăzi, soțul femeii și-a dat acordul de mediatizare, după ce a văzut că nu a fost găsită, la aproape o săptămână de la dispariție.

Deoarece femeia locuia în zona Valea Ghinzii, au fost solicitați și pompierii în sprijin. Aceștia o caută pe cursul râului Bistrița, în zona punții de pe Valea Ghinzii.

”Un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița, intervin pentru căutarea unei persoane posibil dispărută în râul Bistrița, în zona puntea pietonală de pe strada Ghinzii” au transmis reprezentanții ISU BN.

Polițiștii vă cer ajutorul și, dacă ați văzut-o, sunteți rugați să apelați Numărul Unic 112.
”Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută o femeie de 53 de ani, din Bistrița. ACeasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

La data de 4 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către un bărbat din Bistrița, cu privire la faptul că, la data de 2 iunie a.c., soția sa, POP MARIA, a părăsit voluntar locuința și nu a mai revenit.

Femeia are:

-înălțimea de aproximativ 1.70 m
-greutatea de 75 de kilograme
-iar la data dispariţiei purta:
-o bluză de culoare maro
-pantaloni negru cu alb
-un batic de culoare maro
-pantofi de culoare roz.


Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea femeii, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112” transmite IPJ BN.

Articole recente

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Muzeul Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din Timișoara – tezaur de istorie și artă sacră

Obiectele expuse în Muzeul Catedralei Mitropolitane sunt o moștenire de credință lăsată din generație în generație pe care avem datoria să o păstrăm și să o transmitem mai departe peste veacuri celor care se vor închina în fața sfintelor altare.

Mai multe articole de același fel