25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORCod galben de vreme rea. Sunt vizate 17 judeţe

Cod galben de vreme rea. Sunt vizate 17 judeţe

Publicat în

spot_img
spot_img

În Crișana, Maramureș, local în Transilvania, Banat și la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină și vijelii. Cantităţile de apă vor depăşi 20…30 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Astfel de manifestări vor fi pe arii restrânse și în restul țării.

Județele vizate sunt Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bistrița Năsăud, Cluj, Bihor, Arad, Timiș, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brașov, Argeș, Vâlcea, Gorj, Mehedinți și Caraș Severin.

Cod galben de averse și vânt în mai multe localități din Bihor și Arad

Meteorologii au emis miercuri seara avertizări Cod galben de averse și vânt valabile în mai multe localități din județele Bihor și Arad.

Una dintre avertizări, în vigoare până la ora 21.30, vizează localitățile Bârzava, Conop, Vărădia de Mureș, Ususău, Bata din județul Arad.

A doua avertizare, care expiră la ora 21.10, se referă la localitățile Beliu și Craiva din județul Arad și Beiuș, Buntești, Drăgănești, Cociuba Mare, Șoimi, Remetea, Olcea, Curățele, Budureasa, Căbești, Căpâlna din județul Bihor.

În aceste zone se vor semnala averse ce vor acumula local 25-30 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și intensificări de vânt.

ANM: Prognoză specială pentru Bucureşti. Vreme călduroasă joi, cu posibile ploi seara

Vremea, în Bucureşti, se menține apropiată de normalul termic al perioadei, cu temperaturi de 27 de grade joi, anunţă meteorologii. Spre seară sunt posibile ploi și descărcări electrice.

Administraţia Naţională de Meteorologie informează, în prognoza specială pentru București, valabilă joi între orele 12.00 – 21.00, că vremea se va menține apropiată de normalul termic al perioadei.

Cerul va fi variabil și, mai ales spre seară, vor fi posibile averse și descărcări electrice.

Vântul va sufla în general moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

Articole recente

Accident de roller-coaster la Legoland. 34 de răniți, din care doi foarte grav

Din păcate, nu este primul incident într-un parc de distracții din Germania, sâmbăta trecută o femeie de 57 de ani pierzându-și viața după ce a căzut dintr-un roller coaster într-un parc de distracții din Klotten

Concerte de muzică clasică și o expoziție de instrumente muzicale, la Sound Craft Music&Art Festival de la Reghin

Asociaţia Artiştilor Lutieri din România a decis organizarea celei de-a doua ediţii a Sound...

Patru focare de COVID identificate în spitale din Timişoara şi Jimbolia

În spitalele din judeţul Timiș sunt 131 de bolnavi cu COVID-19 sau suspecţi

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Mai multe articole de același fel

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Prima premieră a noii stagiuni a teatrului ”Szigligeti” din Oradea, un omagiu adus scriitorului Tamási Áron la 125 de ani de la naştere

Teatrul ''Szigligeti'' din Oradea, prin cele trei trupe ale sale, Trupa Szigligeti, Ansamblul Nagyvárad şi Trupa Lilliput, pregăteşte o stagiune 2022 - 2023 cu producţii noi, marcând totodată şi aniversările legate de naşterea poetului Petőfi Sándor (200 de ani) şi a scriitorului ardelean Tamási Áron (125 de ani)