21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘCampanie de testare gratuită Babeș-Papanicolau și HPV în Maramureș

Campanie de testare gratuită Babeș-Papanicolau și HPV în Maramureș

Publicat în

spot_img
spot_img

Caravana de testare gratuită Babeș-Papanicolau și HPV ajunge și în județul Maramureș. Acțiunea face parte din proiectul POCU „Fii responsabilă de sănătatea ta – program regional de prevenţie, depistare precoce, diagnostic şi tratament precoce al cancerului de col uterin”.
Caravana va avea loc în perioada 14-17 iunie!

În județul Maramureș, testările se vor defășura în localitățile Lăpuș, Coroieni și Târgu Lăpuș. Pentru a beneficia de testare gratuită, nu este nevoie de programare sau bilet de trimitere, iar înregistrarea se va face în baza actului de identitate.

În România, în fiecare an, se înregistrează aproximativ 4.000 cazuri noi de cancer de col uterin. Depistat în fază incipientă, cancerul de col uterin se poate vindeca, iar pacienta își poate continua viața normal.

Articole recente

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Muzeul Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din Timișoara – tezaur de istorie și artă sacră

Obiectele expuse în Muzeul Catedralei Mitropolitane sunt o moștenire de credință lăsată din generație în generație pe care avem datoria să o păstrăm și să o transmitem mai departe peste veacuri celor care se vor închina în fața sfintelor altare.

Mai multe articole de același fel