21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDAccident cu cinci răniți în județul Bistrița-Năsăud. Intervine elicopterul SMURD

Accident cu cinci răniți în județul Bistrița-Năsăud. Intervine elicopterul SMURD

Publicat în

spot_img
spot_img

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident care s-a produs, luni, pe Drumul Național 17D, între localitățile Săsarm și Beclean, în județul Bistrița-Năsăud. Două autoturisme au fost implicate în accident, iar o șoferiță de 26 de ani a fost transportată cu elicopterul SMURD la Târgu Mureș, cu multiple traumatisme.

Conform primelor date transmise de poliție, tânăra de 26 de ani, din Sebeș, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Săsarm-Beclean, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 43 de ani, din Bonțida, județul Cluj.

În urma accidentului, cele două conducătoare auto și trei pasageri aflați în autoturismul condus de femeia din județul Cluj au fost răniți și transportați la spital.

Potrivit ISU, Echipajele de interventie au găsit la locul accidentului cinci victime, dintre care una blocată în autovehicul. Tânăra de 26 de ani era semiconștientă și a fost extrasă în condiții de siguranță, pentru a fi predată echipajului de pe elicopterul SMURD.

Victima a fost stabilizata și evacuată conștientă, cu multiple traumatisme, la o clinica de specialitate din municipiul Târgu Mureș de către elicopterul care a aterizat pe partea carosabila, aproape de locul producerii accidentului.

Celelalte patru victime din celalalt autoturism implicat în accident au fost evacuate de echipajele SAJ BN și SMURD la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale.

La spitalul din Bistrița au ajuns două femei, în vârstă de 43 și 35 de ani, respectiv doi bărbați in vârstă de 43 și 29 de ani. Aceștia prezentau fracturi si traumatisme, dar au fost stabilizati și au fost conștienți pe toată durata intervenției.

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Articole recente

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Muzeul Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din Timișoara – tezaur de istorie și artă sacră

Obiectele expuse în Muzeul Catedralei Mitropolitane sunt o moștenire de credință lăsată din generație în generație pe care avem datoria să o păstrăm și să o transmitem mai departe peste veacuri celor care se vor închina în fața sfintelor altare.

Mai multe articole de același fel