fbpx
5.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTUTA Arad își face echipă de zile mari. Andrei Chindriș s-ar fi...

UTA Arad își face echipă de zile mari. Andrei Chindriș s-ar fi înțeles cu arădenii

Publicat în

spot_img
spot_img

Fostul internațional U21 este liber de contract după despărțirea de formația portugheză Santa Clara, care l-a cumpărat în august 2021, de la FC Botoșani, pentru aproximativ 220.000 de euro.

Chindriș a jucat într-un singur meci în Portugalia, iar oficialii clubului au pus acest lucru pe seama faptului că românul „nu își dădea interesul, mereu căuta scuze și încerca să plece în vizită la iubita lui”.

După aproape opt luni fără meci oficial jucat, Chindriș a hotărât să revină în Liga 1 și a acceptat oferta celor de la UTA Arad, anunță sportarad.ro.

Andrei Chindriș ar urma să fie al doilea fundaș central transferat de UTA în această vară, după albanezul Erion Hoxhallari, sosit de la KF Tirana.

Pe lângă Chindriș, sursa citată scrie că UTA negociază și cu Rapid pentru împrumutul cu opțiune de cumprăre al fotbalistului Albert Stahl (23 de ani), care a fost crescut chiar la Arad.

Iacob, Balauru, Benga, Erico, Ubbink, Batha, Otele, Vukcevic, Isac şi Miculescu şi-au prelungit contractele cu UTA, care va fi pregătită din noul sezon de Ilie Poenaru.

În această vară, UTA i-a mai transferat pe atacantul Claudiu Keşeru (FCSB) şi pe fundaşul albanez Erjon Hoxhallari (KF Tirana).

Andrei Chindriș a refuzat să meargă la FCSB anul trecut: „El nu și nu!”
Gigi Becali a dezvăluit, în urmă cu câteva luni, la emisiunea Ora Exactă în Sport, că a făcut o ofertă concretă pentru Andrei Chindriș în momentul în care jucătorul se afla la FC Botoșani. Valeriu Iftime a refuzat, iar în cele din urmă s-a ales cu o sumă mult mai mică.

„Pe Chindriș, am dat 500.000 pe Chindriș. Nu, că vrea 1 milion. După a vrut să-l dea cu 300.000 de euro și n-am vrut”, spunea Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a declarat în urmă cu o lună că a încercat să îl convingă pe Andrei Chindriș să meargă la FCSB, mai ales că și echipa din Moldova ar fi încasat o sumă mult mai mare, însă s-a lovit de refuzul fundașului de 23 de ani.

„Lui Chindriș i-am spus să plece la FCSB. I-am zis că are un salariu extraordinar. Era dorit de patron. El nu și nu, și nu. În ultima noapte mi-a zis că pleacă în Portugalia.

Trebuie să-l sfătuiesc altfel. L-am lăsat în capul lui. Avea o prietenă. Când iubești, uiți de multe lucruri”, a spus Valeriu Iftime, la Realitatea Sportiva.

Andrei Buda

Articole recente

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Festivalul ”Săptămâna Haferland” va avea loc între 8 şi 11 august, în zece sate din Ţara Ovăzului

Tema ediţiei din acest an a festivalului este "Istorie, tradiţie şi cultură. Ieri şi azi în Haferland".

Mai multe articole de același fel