fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADAscunși într-un TIR cu sicrie, 36 de migranți au încercat să treacă...

Ascunși într-un TIR cu sicrie, 36 de migranți au încercat să treacă ilegal granița

Publicat în

spot_img
spot_img

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat la Nădlac 36 de cetățeni din Bangladesh, India, Pakistan și Maroc care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un TIR încărcat cu sicrie, informează Poliția de Frontieră.

”Bărbatul care conducea un automarfar înmatriculat în România transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, sicrie pentru o societate din Italia. În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în compartimentul pentru marfă, au fost descoperiţi, ascunşi printre bunurile transportate, treizeci şi şase de cetățeni străini”, anunță Poliția de Frontieră.

Grupul era format din 19 cetăţeni din Bangladesh, 7 indieni, 7 pakistanezi și 3 marocani, care intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

”Poliţiştii de frontieră au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de trafic de migranți și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun”, precizează reprezentanții Poliției de Frontieră.

Alţi zece cetăţeni străini au fost depistati de poliţiştii de frontieră de la Borș și Vărșand, ascunşi în camioane încărcate cu diverse bunuri, când încercau să ajungă spre vestul Europei.

Sursa foto: Poliția de frontieră

Andrei Buda

Articole recente

”Timișoara Muzicală” își va deschide peste câteva zile porțile, în capitala Banatului

Opera Gala, Turandot sau Otello sunt doar câteva dintre spectacolele de operă la care timișorenii și nu numai își pot cumpăra deja bilete, în vreme ce Filarmonica Banatul este pregătită să pună în scenă o serie de recitaluri și concerte simfonice care cu siguranță vor satisface și cele mai exigente pretenții ale melomanilor.

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Mai multe articole de același fel

Anchetă la Arad | Sunt verificate mai multe contracte ce ar fi fost atribuite fără licitaţie de Consiliul Judeţean

Procurorii arădeni au anunţat, vineri, că fac cercetări pentru abuz în serviciu în legătură cu mai multe contracte care ar fi fost atribuite de Consiliul Judeţean fără licitaţie publică, prin intermediul unor instituţii subordonate

În municipiul Arad au fost amenajate primele „pajiști urbane”

Amenajarea de „pajiști urbane”  se înscrie în demersul municipalității de a de a transforma Aradul într-un oraș verde și sunt parte a proiectului, finalizat  anul trecut, ce a constat în instalarea unui strat vegetal de Sedum între liniile de tramvai, suprafața respectivă devenind o zonă verde sustenabilă (biodiversă), cu cost de mentenanță minimă.