21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDȘofer DROGAT, oprit în trafic. Polițiștii au găsit în mașină un pliculeț

Șofer DROGAT, oprit în trafic. Polițiștii au găsit în mașină un pliculeț

Publicat în

spot_img
spot_img

La data de 12 iunie, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au depistat și oprit pentru control un autoturism care circula pe raza localității Spermezeu. La volan a fost identificat un tânăr de 25 de ani, din Târlișua, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv și a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. De asemenea, în urma controlului efectuat asupra autoturismului a fost descoperit un pliculeț care conținea o substanță susceptibilă a fi psihoactivă.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Articole recente

Vineri, ora 16:00, Vernisajul expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Vineri, cu începere de la ora 16.00, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, va fi gazda vernisajului expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”.

12-15 august: Festivalului Roman Apulum, ediția IX: Lansări de carte, lupte între daci și romani, gladiatori, ateliere meșteșugărești

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Mai multe articole de același fel