fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJDance Romania | Dansează cu noi, pe 2 iulie, la Iulius Parc...

Dance Romania | Dansează cu noi, pe 2 iulie, la Iulius Parc în Cluj-Napoca

Publicat în

spot_img
spot_img

Centrul pentru Pace și Prevenirea Violenței (Center for Peace and Violence Prevention – CPVP) vă invită la o nouă ediție Dance România, un eveniment de dans umanitar intercultural, care este deschis fiecărei comunități reprezentate în România, tuturor locuitorilor săi: localnici, expatriați, studenți, ONG-uri și societatea civilă, tineri și vârstnici, persoane cu nevoi speciale, migranți și membri ai fiecare comunitate care alcătuiește paleta multiculturală a țării.

Evenimentul are loc și anul acesta la Cluj-Napoca, unde interculturalitatea și multiculturalitatea au devenit simbolice. Scopul său principal este de a promova și sărbători diversitatea în România, de a construi punți și de a crea un mediu sigur și incluziv pentru toți, indiferent de rasă, sex, naționalitate sau religie.

Dance Romania este locul unde să te bucuri de muzică grozavă, să socializezi, să depășești stereotipurile și discursurile instigatoare la ură, să-ți faci noi prieteni și să te distrezi în timp ce faci pași către o mai mare acceptare în toată țara.

Mai mulți instructori de dans consacrați vor preda diferite stiluri de dans, de la Zumba, dans afro, brazilian, salsa, bachata, hip-hop, street dance și multe altele. Toți participanții vor învăța câțiva pași simpli pe care îi vor efectua împreună, într-un mediu relaxat și, sperăm, sub un soare plăcut de iulie.

Totul se va întâmpla în 2 iulie, începând cu ora 13:00, la Iulius Parc în Cluj-Napoca.

Cum a fost ediția de anul trecut

Anul trecut, peste 200 de persoane au participat la cea de-a 2-a ediție a Dance Romania. La eveniment au evoluat paisprezece instructori de dans din România, Brazilia și India. Evenimentul a avut parte de DJ M.I.G. din Nigeria.


Despre CPVP

Dance România este inițiat de Centrul pentru Păce și Prevenirea Violenței (CPVP) în cadrul programului său pentru Diversitate și Incluziune. CPVP este o organizație umanitară, neguvernamentală, dedicată promovării unei culturi a păcii și protejării drepturilor și demnității persoanelor afectate de conflicte violente și non-violente. Domeniile noastre de operațiuni includ protecție și asistență, educație pentru pace, arte și pace, diversitate și incluziune. Activitatea noastră se extinde în România, Mali, Liberia și Nigeria.

Alăturați-vă nouă, pe 2 iulie, în crearea unui mediu incluziv prin muzică și dans!

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel