21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTAccident stupid | Subprefectul de Sălaj a murit după ce s-a prăbușit...

Accident stupid | Subprefectul de Sălaj a murit după ce s-a prăbușit un foișor peste el

Publicat în

spot_img
spot_img

Subprefectul județului Sălaj, Virgil Ţurcaş, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident stupid. Astăzi, în timp ce era prezent în localitatea Hurez, comuna Horoatu Crasnei la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, subprefectul a fost surprins de o furtună în timp ce se adăpostea într-un foișor. La un moment dat, în urma unei rafale de vânt, foişorul s-a prăbuşit, iar în urma incidentului patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, în persoana subprefectului Virgil Ţurcaş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Porolissum Sălaj, în urma incidentului, victima a fost preluată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi a fost transportată la Horoatu Crasnei pentru a fi preluată de către elicopterul SMURD. Celelalte trei persoane au fost asistate medical la faţa locului, fără a fi nevoie de transport la spital.

În pofida eforturilor echipajelor medicale victima a decedat, au transmis reprezentanţii ISU Porolissum Sălaj.

Subprefectul județului Sălaj, Virgil Ţurcaş, avea 53 de ani.

Articole recente

Vineri, ora 16:00, Vernisajul expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Vineri, cu începere de la ora 16.00, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, va fi gazda vernisajului expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”.

12-15 august: Festivalului Roman Apulum, ediția IX: Lansări de carte, lupte între daci și romani, gladiatori, ateliere meșteșugărești

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Mai multe articole de același fel

Accident grav între Sighișoara și Brașov

Potrivit Poliției Brașov, o femeie care conducea un autovehicul, cu volan pe dreapta, pe DN13, la intersecția cu strada Republicii din orașul Rupea, a lovit un cap de pod, iar apoi a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat în afara drumului.

Accident cu cinci victime pe A1 Sebeş-Sibiu

Circulaţia este blocată pe sensul spre Sibiu, încercându-se devierea temporară a traficului pe DN 1, drum care însă a fost blocat de un al doilea accident cu patru victime.