25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEIlie Bolojan: Din 2023 se va putea circula din Beiuș până în...

Ilie Bolojan: Din 2023 se va putea circula din Beiuș până în Valea Drăganului pe un drum modernizat

Publicat în

spot_img
spot_img

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a anunțat că, din 2023, se va putea circula din Beiuș, Stâna de Vale până în Remeți și în Valea Drăganului, în județul Cluj, pe un drum modernizat.

„De pe Drumul Apusenilor, între barajul Leșu și Stâna de Vale. Drumul este în curs de modernizare pe fonduri europene. Ne propunem ca până la sfârșitul anului să avem asfalt pe toată porțiunea. Din primăvara anului viitor se va putea circula din Beiuș, Stâna de Vale până în Remeți și în Valea Drăganului, în județul Cluj, pe un drum modernizat” a anunțat recent președintele CJ Bihor, potrivit apuseni.info.

Articole recente

Accident de roller-coaster la Legoland. 34 de răniți, din care doi foarte grav

Din păcate, nu este primul incident într-un parc de distracții din Germania, sâmbăta trecută o femeie de 57 de ani pierzându-și viața după ce a căzut dintr-un roller coaster într-un parc de distracții din Klotten

Concerte de muzică clasică și o expoziție de instrumente muzicale, la Sound Craft Music&Art Festival de la Reghin

Asociaţia Artiştilor Lutieri din România a decis organizarea celei de-a doua ediţii a Sound...

Patru focare de COVID identificate în spitale din Timişoara şi Jimbolia

În spitalele din judeţul Timiș sunt 131 de bolnavi cu COVID-19 sau suspecţi

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Mai multe articole de același fel

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Prima premieră a noii stagiuni a teatrului ”Szigligeti” din Oradea, un omagiu adus scriitorului Tamási Áron la 125 de ani de la naştere

Teatrul ''Szigligeti'' din Oradea, prin cele trei trupe ale sale, Trupa Szigligeti, Ansamblul Nagyvárad şi Trupa Lilliput, pregăteşte o stagiune 2022 - 2023 cu producţii noi, marcând totodată şi aniversările legate de naşterea poetului Petőfi Sándor (200 de ani) şi a scriitorului ardelean Tamási Áron (125 de ani)