21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEBazinul de înot de la Aiud a primit undă verde de la...

Bazinul de înot de la Aiud a primit undă verde de la CNI

Publicat în

spot_img
spot_img

Bazinul de înot de la Aiud a primit undă verde din partea Companiei Naționale de Investiții (CNI).

Potrivit city manager-ului Liviu Florea, proiectul a intrat  în faza de licitație pentru proiectare și execuția lucrărilor.

”După finalizarea lucrărilor și darea acestuia în folosință, el va fi utilizat atât în scop didactic, de către elevi în timpul orelor de program, cât și în scop recreativ, de către toți cei care doresc să beneficieze de activitățile puse la dispoziție” a declarat Liviu Florea,  city manager Aiud, într-o postare pe Facebook.

Bazinul va fi construit în zona fostului târg de animale din Aiud.

Sursă: alba24.ro

Articole recente

12-15 august: Festivalului Roman Apulum, ediția IX: Lansări de carte, lupte între daci și romani, gladiatori, ateliere meșteșugărești

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Mai multe articole de același fel

Piese din epoca romană, Evul Mediu, epoca modernă și bustul lui Mihai Eminescu, restaurate în cadrul workshop-ului desfășurat la  Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș

Vineri, 5 august 2022, în ultima zi a workshop-ului „Restaurarea și conservarea bunurilor culturale confecționate din piatră”, începând cu ora 12.30, a avut loc vernisajul expoziției temporare în care au fost prezentate publicului artefactele restaurate în cursul celor opt zile de activități practice.