21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘOvidiu Megan, numit director interimar al Asociației Timișoara – Capitală Europeană a...

Ovidiu Megan, numit director interimar al Asociației Timișoara – Capitală Europeană a Culturii

Publicat în

spot_img
spot_img

Ovidiu Megan a fost numit în unanimitate de membrii consiliului director, pentru o perioadă de 3 luni, timp în care Asociația va derula o procedură deschisă de selecție pentru această poziție.

”Noul rol al Asociației în ecosistemul titlului de Capitală Europeană a Culturii este unul extrem de important. Am convingerea că determinarea și expertiza lui Ovidiu Megan vor face diferența și vor valorifica cu adevărat potențialul asociației și titlului pentru oraș pe direcțiile strategice de comunicare, strângere de fonduri și voluntariat”, a declarat Dominic Fritz, președintele consiliului director al Asociației Timișoara – Capitală Europeană a Culturii.

Ovidiu Megan are o experiență semnificativă în zona managerială, ca prorector al universității, decan al Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor și director al Departamentului de Accesare și Implementare Proiecte din cadrul Universității de Vest Timișoara și director general al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – Polul de Creștere Timișoara. El este cunoscut și în domeniul organizațiilor non-guvernamentale, fiind unul dintre principalii organizatori ai Flight Festival, singurul festival de muzică, artă și tehnologie din țară. Are, de asemenea, o vastă experiență în domeniul atragerii de fonduri nerambursabile și sponsorizări.

Conform Ordonanței de Urgență nr. 83 din 16 iunie 2022, publicată în Monitorul Oficial nr. 602 din 20 iunie 2022, Asociația va iniția demersurile pentru adaptarea statutului și, după caz, a celorlalte documente de funcționare, în acord cu noile atribuții prevăzute de ordonanță.

Articole recente

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Muzeul Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din Timișoara – tezaur de istorie și artă sacră

Obiectele expuse în Muzeul Catedralei Mitropolitane sunt o moștenire de credință lăsată din generație în generație pe care avem datoria să o păstrăm și să o transmitem mai departe peste veacuri celor care se vor închina în fața sfintelor altare.

Mai multe articole de același fel