13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTDiscursul prin care David Popovici i-a cucerit pe fanii din Ungaria: „Mă...

Discursul prin care David Popovici i-a cucerit pe fanii din Ungaria: „Mă bucur că suntem vecini”

Publicat în

spot_img
spot_img

După cele două medalii de aur cucerite la Campionatele Mondiale de natație, în probele de 100 și 200 de metri liber, David Popovici, în vârstă de 17 ani, le-a vorbit fanilor din Ungaria.

Printre ei s-au numărat și mulți copii din Ungaria. Sportivul român a scos din ghiozdan mai multe căști de antrenament, le-a semnat, apoi le-a oferit cadou micilor fani.

David Popovici, interviu în presa din Ungaria: „Mă bucur că suntem vecini”
Ulterior, David Popovici a oferit și un interviu-blitz presei din Ungaria: „Vă mulțumesc pentru modul în care ați găzduit această competiție. Sunteți grozavi. Aveți o țară foarte frumoasă. Cred că sunt aici pentru a treia oară. Mă bucur că suntem vecini. Mulți români pot veni aici în vizită”.

Maghiarul Nandor Nemeth (22 de ani), cel clasat pe locul 6 în finala probei de 100 de metri, a prevăzut succesul românului. Popovici i-a întors complimentul: „Este un tip grozav. A fost o onoare să concurez împotriva lui”.

Întrebat ce nume mari i-au scris după cele două medalii de aur, David i-a amintit pe Cesar Cielo Filho, cel mai premiat înotător din istoria Braziliei, de 6 ori campion mondial și deținător a două recorduri, și pe francezul Alain Bernard, cvadruplu medaliat olimpic.

Articole recente

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, șterge pe jos cu modificările la legile justiției: Nu mi-a fost dat să citesc niciodată legi mai retrograde

Declaraţia a fost făcută în cadrul Plenului CSM, care a luat în discuţie şi urmează să dea un aviz consultativ pe proiectele de modificare a legilor Justiţiei.

Mai multe articole de același fel

Pugilistul de la CS Unirea Alba Iulia, Fățan Luca Petru, în lotul României, pentru Campionatul European de Box Cadeți

Fățan Luca Petru, pugilist legitimat la CS Unirea Alba Iulia și pregătit de către Andrei Dărămuș, face parte din lotul României care a făcut deplasarea în Turcia, la Erzurum, pentru a boxa la Campionatele Europene de Cadeți.

Dan Petrescu: Inspiraţia şi norocul vor decide calificarea

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat într-o conferinţă de presă, că inspiraţia şi norocul vor decide calificarea în partida cu Şahtior Soligorsk din manşa secundă a turului 3 preliminar al Conference League.