21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI COVASNAEchipe din România și Ungaria participă la Concursul Internaţional de Atelaje de...

Echipe din România și Ungaria participă la Concursul Internaţional de Atelaje de la Olteni

Publicat în

spot_img
spot_img

19 echipe din România s-au înscris la Concursul Internaţional de Atelaje, care se va desfăşura în perioada 24-26 iunie, în localitatea covăsneană Olteni, informează organizatorii.

Prima probă va fi cea de dresaj, urmată de maraton şi obstacole.

“Concursul Internaţional de Atelaje începe vineri, 24 iunie, la ora 11.00, cu o probă şi un spectacol de dresaj. Sâmbătă, la ora 10,30, în deschiderea programului, va cânta Fanfara ‘Kovats Andras’ din Reci. La ora 11,30, va avea loc o prezentare a pistei, iar la ora 12,00 va începe proba de maraton. Duminică, 26 iunie, echipele înscrise în concurs se vor întrece în cadrul probei cu obstacole, începând cu ora 11,00, premiile urmând a fi acordate în cadrul festivităţii de decernare a acestora, programată pentru ora 16,00”, se precizează într-o informare transmisă miercuri de către Consiliul Judeţean (CJ) Covasna.

Pe lângă întrecerile concurenţilor, în program sunt incluse şi programe artistice, stand-up comedy, concerte, un târg de produse tradiţionale şi o insulă de aventură şi echitaţie pentru copii. Evenimentul se va încheia duminică seara, la ora 22,00, cu un foc de artificii.

Conform sursei citate, la eveniment vor fi prezenţi, în calitate de invitaţi, şi ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna (sâmbătă) şi secretarul de stat din Guvernul Ungariei, Potapi Arpad Janos, împreună cu directorul adjunct de departament al politicii naţionale, Brendus Reka (duminică).

Concursul Internaţional de Atelaje de la Olteni este organizat de Primăria Comunei Bodoc, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Covasna, Federaţia Ecvestră Română şi Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului în Judeţul Covasna şi Asociaţia AgroSic.

Articole recente

12-15 august: Festivalului Roman Apulum, ediția IX: Lansări de carte, lupte între daci și romani, gladiatori, ateliere meșteșugărești

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Mai multe articole de același fel