21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘFlorentina și Petre Giurgi au propria stea la Hollywood

Florentina și Petre Giurgi au propria stea la Hollywood

Publicat în

spot_img
spot_img

Maramureșul dă suficienți oameni cu care ne putem mândri. Doi dintre aceștia sunt soții Florentina și Petre Giurgi, care în urmă cu doar câteva zile au făcut un anunț minunat: Cei doi artiști din Maramureș au stea pe Aleea Celebrităților Hollywood!

„Am trăit momente emoționante chiar de ziua mea, când am ajuns pe Aleea Celebrităților de la Hollywood. A fost cea mai mare bucurie pe care am trăit-o unde chiar pentru o zi, o oră, un minut, sau o secundă ne-am scris numele pe o stea printre Mari Vedete Ale Lumi! Vă mulțumesc încă o dată pentru toate gândurile frumoase pe care și azi le mai primesc! Vă îmbrățișez cu drag!”, anunță Florentina Giurgi pe o rețea de socializare.

Cei doi maramureșeni au fost distinși cu titlu de „cetățean de onoare” al municipiului Baia Mare în anul 2008, fiindu-le astfel recunoscută munca depusă de-a lungul anilor în slujba folclorului românesc.

Articole recente

Expoziția „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”, vernisată la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Vineri, cu începere de la ora 16.00, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, va fi gazda vernisajului expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”.

Lansări de carte, lupte între daci și romani și ateliere meșteșugărești la ediția a IX-a a Festivalului Roman Apulum

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Mai multe articole de același fel