21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTParada motocicliștilor la Întorsura Fest

Parada motocicliștilor la Întorsura Fest

Publicat în

spot_img
spot_img

Festivalul Întorsura Fest aduce anul acesta și o nouă ediție a paradei motocicliștilor. Organizatorii au transmis tuturor iubitorilor de bijuterii cu două roți invitația de a se alătura evenimentului moto. Cu acest prilej, va fi organizată și o acțiune caritabilă destinată copiilor instituționalizați. 


Coordonarea va fi făcută de clubul moto DoomStriker LEMC Romania, care se alătură pentru al doilea an consecutiv acestui festival și care are experiență în acțiuni de ajutorare. 

Am început timid, dar am crescut frumos. Și ce ar putea fi mai frumos decât atunci când clubul este recunoscut și dat exemplu în afara țării? Clubul mamă din Italia, precum și celelalte cluburi DoomStriker din lume, din SUA, Spania, Franța, Cehia, Ungaria, se uită la noi, cei din România, și sunt mândri de ceea ce facem! De ce facem asta? Simplu: pentru că iubim să vedem oameni fericiți (…), să aducem bucurie în casele și viețile celor cu care interacționăm. 

Am început simplu, așa cum a lăsat Dumnezeu vorba: cu apă! Apă pentru cei care erau în prima linie pe timpul pandemiei! Am continuat cu haine, alimente, rechizite pentru copii și familii fără posibilități sau cărora soarta le-a fost potrivnică! Am sprijinit performanțele copiilor plecați la olimpiade internaționale să ne reprezinte țara. Nu e mult! De la noi puțin, de la Dumnezeu mai mult! Sunt lucruri și fapte de care suntem mândri și vom continua să le facem.

La Întorsura Buzăului am venit cu sufletul! Am venit pentru că am găsit aici români adevărați, oameni harnici, muncitori, dornici să arate că, indiferent de mărimea localității sau numărul locuitorilor, te poți simți ACASĂ! Iar acasă găsești o familie, care te așteaptă să te bucuri alături de ei, să împărtășești dragostea pentru frumos, să te simți util și să spui: aici am lăsat și eu ceva! Ce vom lăsa va fi bucurie, fericire, dragoste și iubire pentru OAMENI! Și nu în ultimul rând: FAMILIE, FRATERNITATE, LOIALITATE, ADEVĂR!”, a transmis Ovidiu Muntean, de la DoomStricker, potrivit unui comunicat de presă trimis de organizatorii Întorsura Fest. 

Festivalul Întorsura Fest, care va avea loc în zona Camping, se va afla în perioada 24-26 iunie la a doua ediție. Evenimentul este organizat de Primăria orașului Întorsura Buzăului și Clubul Copiilor, în parteneriat cu DoomStriker Romania. 

Printre artiștii care vor urca pe scena festivalului se numără Holograf, Compact, Iuliana Beregoi și mulți alții. Totodată, va fi amenajată și o zonă de aventură, cu diverse activități distractive (tir cu arcul, escaladă, desen etc.) și zonă de camping. 

Intrarea la festival este gratuită. 

Proiectul este finanțat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului României prin Serviciul Dezvoltare Comunitară, din cadrul Direcției Generale Guvernare Deschisă, Relații Publice și Cooperare.

Sursă: covasnamedia.ro

Articole recente

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Muzeul Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din Timișoara – tezaur de istorie și artă sacră

Obiectele expuse în Muzeul Catedralei Mitropolitane sunt o moștenire de credință lăsată din generație în generație pe care avem datoria să o păstrăm și să o transmitem mai departe peste veacuri celor care se vor închina în fața sfintelor altare.

Mai multe articole de același fel

Grădiniţă construită cu sprijinul statului ungar, inaugurată în comuna Comandău

Grădiniţa construită de Biserica Romano-Catolică, cu un buget de ce a depășit 300.000 euro, are o clădire de 340 de metri pătraţi care poate găzdui două grupe de preşcolari, servind în acelaşi timp şi ca centru de agrement şi tabără de vară.

Accident grav între Sighișoara și Brașov

Potrivit Poliției Brașov, o femeie care conducea un autovehicul, cu volan pe dreapta, pe DN13, la intersecția cu strada Republicii din orașul Rupea, a lovit un cap de pod, iar apoi a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat în afara drumului.