fbpx
16.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSĂNĂTATELicitație pentru reabilitarea, extinderea şi modernizarea instalaţiilor electrice, de ventilare şi tratare...

Licitație pentru reabilitarea, extinderea şi modernizarea instalaţiilor electrice, de ventilare şi tratare a aerului de la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj

Publicat în

spot_img
spot_img

Consiliul Judeîean Cluj a lansat licitaţia pentru reabilitarea, extinderea şi modernizarea instalaţiilor electrice, de ventilare şi tratare a aerului şi de fluide medicale la Spitalul Clinic de Recuperare, valoarea estimată a contractului fiind de aproape 11 milioane de lei.

Consiliul Judeţean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) anunţul privind achiziţionarea serviciilor de proiectare şi execuţie a lucrărilor pentru reabilitarea, extinderea şi modernizarea instalaţiilor electrice, de ventilare şi tratare a aerului şi de fluide medicale la Spitalul Clinic de Recuperare. Totodată, se intenţionează amenajarea unor sisteme de detectare, semnalizare şi alarmare la incendiu, precum şi în cazul depăşirii concentraţiei maxime de oxigen în cadrul instituţiei sanitare aflate în subordinea forului administrativ judeţean”, anunţă vineri instituîia.

„Suntem preocupaţi de calitatea infrastructurii medicale şi a serviciilor oferite de spitalele noastre. Ne dorim ca prin intermediul acestei investiţii să contribuim şi mai mult la protejarea vieţii şi a sănătăţii pacienţilor, precum şi la asigurarea climatului optim de funcţionare a unităţii medicale”, a declarat poreşedintele CJ, Alin Tişe.

În valoare estimată de 10.926.673 de lei, lucrările vor avea loc în cadrul proiectului cu finanţare europeană câştigat de Consiliul Judeţean şi care vizează „Creşterea siguranţei pacienţilor spitalelor din municipiul Cluj-Napoca ce utilizează fluide medicale”.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 18 iulie a. ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preţ”.

Articole recente

Tánczos Barna: Ar fi o mare onoare dacă Maiestatea Sa Regele Charles al III-lea ar sprijini Via Transilvanica 

Acesta a precizat că a avut ocazia, ca ambasador al Viei Transilvanica, să aducă în atenţia Maiestăţii Sale cel mai mare proiect naţional ce are ca scop promovarea diversităţii culturale, etnice, istorice şi naturale a Transilvaniei, Bucovinei, Olteniei şi Banatului montan.

Tradiţii şi obiceiuri de Rusalii, una dintre cele mai vechi sărbători creştine

În Ardeal există obiceiul cunoscut ca “udatul nevestelor”, când femeile sunt stropite cu apă pentru a fi sănătoase şi frumoase tot restul anului.

Pünkösd után

Minden megváltozik az elsô Pünkösd után. Különleges lehetôségek birtokosaivá válnak, akik a Szentlélek kiáradása alá kerülnek. Sajnos, az Egyház népe nem mindig él az alkalommal.

Un pacient a căzut de la etajul trei al Spitalului Municipal Sibiu

Bărbatul era internat la Neurochirurgie

Mai multe articole de același fel