21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIETeiuș: investiții de peste 17 milioane lei prin Programul ”Anghel Saligny”

Teiuș: investiții de peste 17 milioane lei prin Programul ”Anghel Saligny”

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Teiuș a anunțat că orașul are aprobate două proiecte de investiții importante, ce primesc finanțare prin Programul Național ”Anghel Saligny”. Acestea sunt pentru modernizarea infrastructurii.


Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, orașul Teiuș are aprobate două proiecte importante:

  • modernizare sistem rutier și ape pluviale pentru străzile din orașul Teiuș, județul Alba, în valoare totală de 15.348.664,85 lei
  • pod peste râul Valea Geoagiului în zona intersecției cu strada Axente Sever, orașul Teiuș, județul Alba, în valoare de 1.853.915,60 lei

”La nivelul Primăriei orașului Teius continuăm munca și eforturile pentru dezvoltarea orașului nostru. O prioritate absolută rămâne modernizarea drumurilor și a sistemelor de scurgere a apelor pluviale, în paralel cu lucrările de apă și canalizare pe străzile care au nevoie de acest lucru, totul prin prisma unei mai bune conectivități rutiere între cele doua părti ale orașului traversat de Valea Geoagiului.

Prin realizarea acestor proiecte, concomitent cu celelalte aflate deja în derulare, vom schimba fața orașului nostru și astfel continuă transformarea în bine, vizibila de altminteri, în folosul nostru, al tuturor și, nu în ultimul rând, al generațiilor viitoare. Muncim în interesul tuturor”, transmit reprezentanții Primăriei Teiuș.

Sursă: alba24.ro

Articole recente

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Muzeul Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din Timișoara – tezaur de istorie și artă sacră

Obiectele expuse în Muzeul Catedralei Mitropolitane sunt o moștenire de credință lăsată din generație în generație pe care avem datoria să o păstrăm și să o transmitem mai departe peste veacuri celor care se vor închina în fața sfintelor altare.

Rectorul UVT: Ministerul Educaţiei alocă 1 miliard de lei digitalizării universităţilor acreditate

Universitatea de Vest din Timişoara va primi un grant de 5,26 milioane euro, destinat activităţilor de digitalizare.

Mai multe articole de același fel

Piese din epoca romană, Evul Mediu, epoca modernă și bustul lui Mihai Eminescu, restaurate în cadrul workshop-ului desfășurat la  Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș

Vineri, 5 august 2022, în ultima zi a workshop-ului „Restaurarea și conservarea bunurilor culturale confecționate din piatră”, începând cu ora 12.30, a avut loc vernisajul expoziției temporare în care au fost prezentate publicului artefactele restaurate în cursul celor opt zile de activități practice.

Pugilistul de la CS Unirea Alba Iulia, Fățan Luca Petru, în lotul României, pentru Campionatul European de Box Cadeți

Fățan Luca Petru, pugilist legitimat la CS Unirea Alba Iulia și pregătit de către Andrei Dărămuș, face parte din lotul României care a făcut deplasarea în Turcia, la Erzurum, pentru a boxa la Campionatele Europene de Cadeți.