21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIETeren sintetic de fotbal cu nocturnă la Școala „Vasile Goldiș” din Alba...

Teren sintetic de fotbal cu nocturnă la Școala „Vasile Goldiș” din Alba Iulia

Publicat în

spot_img
spot_img

Elevii Școlii „Vasile Goldiș” din Alba Iulia ar putea beneficia în curând de un teren sintetic de sport, cu nocturnă și de o curte reamenajată, conform alba24.ro.


Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de votat, în ședința din 29 iunie, un proiect privind aprobarea documentației tehnice faza DALI și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție „Amenajare și împrejmuire teren de sport (fotbal) în incinta Școlii „Vasile Goldiș” Alba Iulia, realizare instalație de nocturnă și amenajare curte”.

Potrivit raportului de specialitate, investiția este necesară deoarece în zona studiată nu există obiective de investiții cu aceleași funcțiuni sau funcțiuni similare.

Amplasamentul se află în partea de Nord-Est a municipiului, pe strada Călărașilor nr. 2. Accesul pietonal și auto la teren se poate realiza din strada Călărașilor, dar și de pe strada Morii.

Reamenajarea spațiului curții școlii pentru activități sportive și recreative presupune următoarele:

  • amenajarea unui teren sintetic de sport (fotbal), împrejmuit cu plasă sudată și plasă textilă, amplasat pe platforma asfaltată cu dimensiunea de 45 x 22 metri, dotat cu instalație de iluminat nocturn, porți și marcat corespunzător destinației
  • amenajarea curții care în momentul actual are o suprafață betonată în stare degradată – din vecinătatea sălii existente de sport din incinta școlii se va repara prin așternerea unui strat de asfalt nou, cu asigurarea pantei pentru dirijarea apelor pluviale și realizarea unor gradene și spații verzi

Prin executarea unui teren de sport (fotbal) pentru cei 900 de elevi ai școlii și implicit prin reabilitarea platformei din zona sălii de sport, reparația/modernizarea curții școlii, se vor îmbunătății condițiile de efectuare a orelor de educație fizică și a locului de petrecere a pauzelor de recreere dintre orele de curs.

De asemenea, se vor putea organiza diferite evenimente în aer liber, în zona gradenelor propuse prin proiect.

Valoarea obiectivului de investiție este de 1.072.432,88 lei (cu TVA inclus), din care C+M – 911.625,44 lei.

Sursă: alba24.ro

Articole recente

Vineri, ora 16:00, Vernisajul expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Vineri, cu începere de la ora 16.00, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, va fi gazda vernisajului expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”.

12-15 august: Festivalului Roman Apulum, ediția IX: Lansări de carte, lupte între daci și romani, gladiatori, ateliere meșteșugărești

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Mai multe articole de același fel