21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăEDUCAȚIEUMFST Tg. Mureș, locul 1 din 63 de universități aplicante la un...

UMFST Tg. Mureș, locul 1 din 63 de universități aplicante la un proiect PNRR

Publicat în

spot_img
spot_img

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș a obținut cel mai bun punctaj dintre universitățile românești la finalul etapei de evaluare calitativă a investiției ”Digitalizarea universităților și pregătirea acestora pentru profesiile digitale ale viitorului”, informează pagina web a Ministerului Educației, www.edu.ro.


Potrivit sursei citate, proiectul aparține Guvernului României și va fi finanțat prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență, în cadrul Apelului ”Granturi pentru digitalizarea universităților.”

Pe primele cinci poziții ale listei intermediare a proiectelor admise/ respinse rezultată în urma etapei de evaluare calitativă se află UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș cu 97 de puncte, Universitatea ”Politehnica” din Timișoara cu 97 de puncte, Universitatea de Vest din Timișoara cu 96,5 de puncte, Universitatea Politehnica din București cu 96 de puncte și Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca cu 96 de puncte.

Pe lista de 63 de universități se află și Universitatea de Arte din Târgu Mureș, care ocupă poziția a 51-a, cu 78,5 puncte.

Iată și lista integrală:

Lista_intermediara_DGUNIV_evaluare_calitativa

Sursă: zi-de-zi.ro

Articole recente

Expoziția „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”, vernisată la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Vineri, cu începere de la ora 16.00, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, va fi gazda vernisajului expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”.

Lansări de carte, lupte între daci și romani și ateliere meșteșugărești la ediția a IX-a a Festivalului Roman Apulum

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Mai multe articole de același fel