21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEUrșii au creat panică la Breaza, Comarnic şi Buşteni. Unul dintre animale...

Urșii au creat panică la Breaza, Comarnic şi Buşteni. Unul dintre animale a fost împușcat

Publicat în

spot_img
spot_img

Autorităţile prahovene au hotărât trimiterea mesajelor RO-ALERT pentru locuitorii din Breaza şi Buşteni. Oamenii care stau în zonele montante se confruntă în ultima vreme cu foarte mulți urși pe străzi.

Autorităţile prahovene au emis, vineri seară, mesaje RO-ALERT pentru locuitorii din Breaza şi Buşteni.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, un urs a apărut pe Strada Salcâmilor din Breaza, o locație faimoasă pentru aceste incidente. Oamenii au văzut și în Buşteni un lângă magazinul Lidl.

În ambele cazuri au fost informate comitetele locale pentru situaţii de urgenţă, iar echipaje de jandarmi au fost direcţionate în zonă, precizează sursa citată.

La Bușteni, autoritățile au mers de urgență la fața locului. Conform Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova, în jurul orei 18,00, în urma unui apel la numărul de urgenţă 112, un echipaj a fost direcţionat să intervină în localitatea Comarnic unde a fost semnalată prezenţa unui urs în curtea unui imobil.

Localnicul s-a trezit cu un urs chiar în grădina casei. Apelantul a anunțat că animalul este agresiv și că nu știe ce va urma.

Articole recente

Vineri, ora 16:00, Vernisajul expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Vineri, cu începere de la ora 16.00, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, va fi gazda vernisajului expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”.

12-15 august: Festivalului Roman Apulum, ediția IX: Lansări de carte, lupte între daci și romani, gladiatori, ateliere meșteșugărești

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Mai multe articole de același fel