25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAVIDEO | Opt persoane, între care cinci copii, implicate într-un accident rutier în județul...

VIDEO | Opt persoane, între care cinci copii, implicate într-un accident rutier în județul Hunedoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Un accident rutier a avut loc sâmbătă după-amiază în localitatea Cârneşti din judeţul Hunedoara, în care au fost implicate două maşini în care se aflau 8 persoane, între care 5 copii. Două victime au rămas încarcerate, iar 7 persoane au fost transportate la spital, între acestea un copil în stare de inconştienţă. A fost activat planul roşu de intervenţie.

În această după amiază, pompierii hunedoreni au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier ce a avut loc în localitatea Cârneşti. Pentru optimizarea acţiunii de răspuns, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, la nivelul judeţului Hunedoara.La locul evenimentului au fost mobilizate două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere,  o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi două echipaje SMURD încadrate de 19 pompieri”, transmite ISU Hunedoara.

De asemenea, cinci echipaje ale Serviciului de Ambulanţa Judeţean au intervenit alături de pompierii militari.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 8 persoane, 5 dintre acestea fiind copii. 

“La sosirea forţelor de intervenţie, două victime erau încarcerate, fiind extrase din maşină de către echipajele de descarcerare. În urma accidentului, şapte victime au fost asistate medical la faţa locului, fiind apoi transportate la Spitalul din Hunedoara, printre care şi un minor, aflat în stare de inconştienţă. Pentru un pasager nu s-a impus transportul la spital”, mai transmite ISU  Hunedoara 

Pompierii au asigurat de asemenea, măsurile necesare preîntâmpinării izbucnirii unui incendiu.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului rutier.

Articole recente

Patru focare de COVID identificate în spitale din Timişoara şi Jimbolia

În spitalele din judeţul Timiș sunt 131 de bolnavi cu COVID-19 sau suspecţi

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Noroc cu seceta! Autoritățile au văzut că podul peste Mureş de la Săvârşin este foarte degradat, după ce nivelul apei a scăzut

Autorităţile au descoperit degradări la podul peste râul Mureş de la Săvârşin, după ce nivelul apei a scăzut foarte mult în ultimele săptămâni, fiind impuse unele restricţii de tonaj pentru vehicule.

CJ Timiș a lansat harta traseelor turistice din judeţ

Alin Nica, a declarat că este pentru prima dată când judeţul are o astfel de hartă, cu rute deja verificate, care conectează obiective turistice cu elemente de gastronomie şi posibilităţi de agrement şi de cazare.

Mai multe articole de același fel