13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘDoi copii au rămas orfani, după ce părinţii lor s-au înecat în...

Doi copii au rămas orfani, după ce părinţii lor s-au înecat în râul Timiş

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat de 39 de ani şi o femeie de 34 de ani care au intrat duminică în apele râului Timiş, în zona localităţii Coşteiu, s-au înecat. La intervenţie au participat pompieri, scafandrii şi elicopterul SMURD. Cei doi erau concubini si aveau impreună o fetiţă şi un băiat de 10 şi 11 ani care acum au rămas orfani.

”Astăzi, în jurul orei 14:00, poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Coşteiu din judeţul Timiş, un bărbat şi o femeie ar fi intrat în râul Timiş, fără a mai ieşi la suprafaţă.  Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, din primele informaţii si în urma verificărilor efectuate reieşind că un bărbat de 39 de ani şi o femeie se 34 de ani ar fi intrat în apele râului Timiş pentru a se răcori şi nu au mai ieşit la mal”, transmite IPJ Timiş.

La faţa locului au fost prezente mai multe echipaje de poliţie, pompieri, scafandrii, două ambulante şi un elicopter SMURD, fiind efectuate căutări în vederea găsirii celor două persoane.

”În urma activităţilor de căutare desfăşurate, scafandrii au găsit trupurile celor două persoane în proximitatea locului unde au intrat în apă. Din nefericire, acestea nu prezintă semne vitale, cei doi fiind declaraţii decedaţi”, mai precizează IPJ Timiş.

Cele două persoane care s-au înecat în apele râului Timiş erau concubini şi aveau acasă doi copii, de 10 şi 11 ani.

Conform procedurilor, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Articole recente

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, șterge pe jos cu modificările la legile justiției: Nu mi-a fost dat să citesc niciodată legi mai retrograde

Declaraţia a fost făcută în cadrul Plenului CSM, care a luat în discuţie şi urmează să dea un aviz consultativ pe proiectele de modificare a legilor Justiţiei.

Mai multe articole de același fel