21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTDavid Popovici va fi decorat cu Ordinul Național „Steaua României”

David Popovici va fi decorat cu Ordinul Național „Steaua României”

Publicat în

spot_img
spot_img

Dublul campion David Popovici a revenit duminică seară în România, cu cele două medalii de aur cucerite la Campionatul Mondial de Natație.

A fost așteptat în salonul oficial al aeroportului “Henri Coandă” de Ministrul Sportului, Eduard Novak, şi de preşedintele Comitetului Sportiv și Olimpic Român. Iar luni se va întâlni cu preşedintele Iohannis.

Tânărul campion de 17 ani a avut un discurs care s-a ridicat la înalţimea performanței sale.

Dublul campion mondial, David Popovici, a fost așteptat cu covorul roșu, după ce a făcut istorie la Mondialele de la Budapesta. La doar 17 ani a doborât toate recordurile la juniori la 100 și 200 metri liber, și a devenit primul dublu campion mondial la nataţie din istoria țării.

Bucureșteanul a avut un discurs demn de un câștigător și le-a mulțumit celor care au fost alături de el.

Articole recente

Vineri, ora 16:00, Vernisajul expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Vineri, cu începere de la ora 16.00, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, va fi gazda vernisajului expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”.

12-15 august: Festivalului Roman Apulum, ediția IX: Lansări de carte, lupte între daci și romani, gladiatori, ateliere meșteșugărești

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Mai multe articole de același fel

Pugilistul de la CS Unirea Alba Iulia, Fățan Luca Petru, în lotul României, pentru Campionatul European de Box Cadeți

Fățan Luca Petru, pugilist legitimat la CS Unirea Alba Iulia și pregătit de către Andrei Dărămuș, face parte din lotul României care a făcut deplasarea în Turcia, la Erzurum, pentru a boxa la Campionatele Europene de Cadeți.

Dan Petrescu: Inspiraţia şi norocul vor decide calificarea

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat într-o conferinţă de presă, că inspiraţia şi norocul vor decide calificarea în partida cu Şahtior Soligorsk din manşa secundă a turului 3 preliminar al Conference League.