21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVReacția ZOO Brașov după ce un copil de doi ani nu a...

Reacția ZOO Brașov după ce un copil de doi ani nu a fost lăsat să intre cu tricicleta

Publicat în

spot_img
spot_img

Conducerea Zoo Brașov a reacționat după ce un părinte s-a plâns că nu a fost lăsat să intre cu tricicleta copilului de 2 ani.

„Mulțumim Zoo Brașov și mai ales paznicului foarte amabil care nu a lăsat un copil de doi ani să intre cu jucăria preferată, fără ca măcar să argumenteze de ce nu se poate! Vrem o țară ca afară dar nu știm să ne dezvoltăm in a noastră…”, a scris părintele pe Facebook.

Responsabilii Zoo Brașov spun că prevederea interdicției de a intra în zoo cu astfel de jucării a fost introdusă în regulament în urma unor incidente care au periclitat siguranța utilizatorilor și/sau a vizitatorilor.

„Precizăm că prevederea interdicției de a intra în zoo cu astfel de jucării a fost introdusă în regulament în urma unor incidente care au periclitat siguranța utilizatorilor și/sau a vizitatorilor care se aflau în apropiere în respectivele momente, din cauza faptului că un copil de doi-trei ani nu poate deține controlul acestui tip de bicicletă, în special pe relieful cu pante din incinta grădinii zoologice, fără a fi ajutat de părinți.

Dacă bicicleta ar fi fost prevăzută cu un mâner care permitea unui adult să o controleze, accesul v-ar fi fost permis. Menționăm de asemenea că ar fi preferabil ca această chestiune să fie percepută și tratată rațional, nu emoțional.

Astfel, ar fi mult mai ușor de înțeles motivul care stă la baza acestei prevederi. Mulțumim!”, au transmis cei de la Zoo Brasov.

Articole recente

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Muzeul Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din Timișoara – tezaur de istorie și artă sacră

Obiectele expuse în Muzeul Catedralei Mitropolitane sunt o moștenire de credință lăsată din generație în generație pe care avem datoria să o păstrăm și să o transmitem mai departe peste veacuri celor care se vor închina în fața sfintelor altare.

Mai multe articole de același fel