21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăEXTERNEUn mall din Kremenciuk a fost lovit de mai multe rachete rusești....

Un mall din Kremenciuk a fost lovit de mai multe rachete rusești. În centrul comercial se aflau peste o mie de civili

Publicat în

spot_img
spot_img

Armata Rusiei a lansat mai multe rachete asupra unui centru comercial din orașul ucrainean Kremenciuk, provocând moartea a cel puțin o persoană, potrivit publicației Pravda.ua.


Cel puțin două persoane au fost confirmate ca fiind moarte și 20 rănite în atacul de la centrul comercial, potrivit lui Kirilo Timoșenko, șeful adjunct al administrației prezidențiale, citat de BBC.

La fața locului intervin pompierii, medicii și poliția.

Un oficial din ministerul ucrainean de interne a declarat că rachetele au lovit centrul comercial Amstor, aflat la 300 de metri de gară.

Președintele Zelenski afirmă că în mol se aflau peste o mie de civili în momentul atacului.

„Ocupanții au tras cu rachete asupra centrului comercial, unde se aflau peste o mie de civili. Centrul comercial este în flăcări, salvatorii se luptă cu focul, numărul victimelor este imposibil de imaginat.

Nu există niciun pericol pentru armata rusă aici. Nici o valoare strategică. Doar încercarea oamenilor de a trăi o viață normală, ceea ce îi înfurie atât de tare pe ocupanți”, a spus Zelenski, care a adăugat că „este inutil” să te aștepți la „umanitate” din partea Rusiei.

Sursă: g4media. Foto: Dmitro Lunin, Ukrainska Pravda

Articole recente

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Muzeul Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din Timișoara – tezaur de istorie și artă sacră

Obiectele expuse în Muzeul Catedralei Mitropolitane sunt o moștenire de credință lăsată din generație în generație pe care avem datoria să o păstrăm și să o transmitem mai departe peste veacuri celor care se vor închina în fața sfintelor altare.

Mai multe articole de același fel