13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORAccident deosebit de grav în Bihor. Trei autoturisme sunt mistuite de flăcări

Accident deosebit de grav în Bihor. Trei autoturisme sunt mistuite de flăcări

Publicat în

spot_img
spot_img

Accidentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 16.00, pe DN79 în zona Comunei Gepiu.
”Marți, 28 iunie, la ora 15.39, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Gepiu, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule, respectiv o autoutilitară și două autoturisme” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța.

Patru persoane vor fi transportate la spital pentru investigații medicale.

”Pompierii militari bihoreni intervin la un accident auto pe DN79, în localitatea Gepiu, în care au fost implicate 2 autoturisme și un microbuz. Ocupanții autovehiculelor, trei bărbați și o femeie, s-au autoevacuat. În urma accidentului, cele trei autovehicule au fost cuprinse de flăcări. La fața locului acționează 3 echipaje de stingere din cadrul Detașamentului 1 și Detașamentului Salonta, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, 2 echipaje de pompieri militari paramedici și un echipaj al SAJ. Incendiul a fost lichidat în mai puțin de 10 minute. Cele patru persoane implicate în accident se află în cod verde medical, potrivit primelor evaluări la fața locului, Apelul privind producerea evenimentului a fost primit la ora 15.39” a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, maior Camelia Roșca.

Traficul rutier se defășoară în acest moment pe un sens, alternativ, dirijat de polițiștii rutieri, care urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Articole recente

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, șterge pe jos cu modificările la legile justiției: Nu mi-a fost dat să citesc niciodată legi mai retrograde

Declaraţia a fost făcută în cadrul Plenului CSM, care a luat în discuţie şi urmează să dea un aviz consultativ pe proiectele de modificare a legilor Justiţiei.

Mai multe articole de același fel

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Prima premieră a noii stagiuni a teatrului ”Szigligeti” din Oradea, un omagiu adus scriitorului Tamási Áron la 125 de ani de la naştere

Teatrul ''Szigligeti'' din Oradea, prin cele trei trupe ale sale, Trupa Szigligeti, Ansamblul Nagyvárad şi Trupa Lilliput, pregăteşte o stagiune 2022 - 2023 cu producţii noi, marcând totodată şi aniversările legate de naşterea poetului Petőfi Sándor (200 de ani) şi a scriitorului ardelean Tamási Áron (125 de ani)