21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTCampionatele Naționale de Atletism: CS Unirea Alba Iulia, pe primul loc în...

Campionatele Naționale de Atletism: CS Unirea Alba Iulia, pe primul loc în proba de marș

Publicat în

spot_img
spot_img

Echipa CS Unirea Alba Iulia – condusă de antrenorul Gabriel Avram și formată din sportivele Ana Rodean, Mihaela Acatrinei și Georgiana Jid – s-a clasat pe primul loc în proba de 20 de kilometri de marș a Campionatelor Naționale de Atletism, desfășurate în 24-26 iunie la Craiova, conform alba24.ro


Atletele CS Unirea Alba Iulia s-au impus în proba de 20 de kilometri marș. Ana Rodean a câștigat, la individual, medalia de aur, cu performanța de 1:41:07, iar Mihaela Acatrinei medalia de argint cu rezultatul 2:42:07. Georgiana Jid a obținut bronzul la tineret si locul 5 la senioare, înregistrând un record personal – 1:51:24.

În urma acestor 3 rezultate excelente, obținute de cele 3 sportive, CS Unirea Alba Iulia a ocupat primul loc în proba pe echipe! Astfel, la proba de marș a Campionatelor Naționale de Atletism, CS Unirea Alba Iulia a cucerit, în total, 4 medalii.

La Craiova au avut loc Campionatele Naționale de Atletism pentru seniori și tineret. Pentru mulți atleți, aceasta a fost ultima ocazie pentru a se califica la competiția supremă a acestui an, Campionatele Mondiale de Atletism de la Eugene, Oregon, Statele Unite ale Americii.

Sursă: alba24.ro

Articole recente

12-15 august: Festivalului Roman Apulum, ediția IX: Lansări de carte, lupte între daci și romani, gladiatori, ateliere meșteșugărești

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Mai multe articole de același fel

Piese din epoca romană, Evul Mediu, epoca modernă și bustul lui Mihai Eminescu, restaurate în cadrul workshop-ului desfășurat la  Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș

Vineri, 5 august 2022, în ultima zi a workshop-ului „Restaurarea și conservarea bunurilor culturale confecționate din piatră”, începând cu ora 12.30, a avut loc vernisajul expoziției temporare în care au fost prezentate publicului artefactele restaurate în cursul celor opt zile de activități practice.