21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORDrogat şi cu permisul suspendat, se plimba cu mașina prin Oradea

Drogat şi cu permisul suspendat, se plimba cu mașina prin Oradea

Publicat în

spot_img
spot_img

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost reţinut vreme de 24 de ore de poliţişti după ce a fost prins în timp ce şofa pe strada Universităţii din Oradea, chiar dacă se drogase şi, pe deasupra, avea şi permisul suspendat.

„Luni, 27 iunie a.c., la ora 18.25, pe strada Universităţii din municipiul Oradea, poliţiştii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un tânăr de 26 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv, după rezultatul pozitiv obţinut la testarea rapidă de drog. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţiştii rutieri orădeni, s-a constatat că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, se arată într-o informare transmisă marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.

În aceeaşi informare se arată că şoferului i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

De asemenea, acesta a ajuns, temporar, după gratii. “În urma administrării probatoriului, poliţiştii Serviciului Rutier l-au reţinut pe bărbatul de 30 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor”, arată IPJ.

În cauză a fost întocmit dosar penal. Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Articole recente

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Muzeul Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din Timișoara – tezaur de istorie și artă sacră

Obiectele expuse în Muzeul Catedralei Mitropolitane sunt o moștenire de credință lăsată din generație în generație pe care avem datoria să o păstrăm și să o transmitem mai departe peste veacuri celor care se vor închina în fața sfintelor altare.

Mai multe articole de același fel

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Prima premieră a noii stagiuni a teatrului ”Szigligeti” din Oradea, un omagiu adus scriitorului Tamási Áron la 125 de ani de la naştere

Teatrul ''Szigligeti'' din Oradea, prin cele trei trupe ale sale, Trupa Szigligeti, Ansamblul Nagyvárad şi Trupa Lilliput, pregăteşte o stagiune 2022 - 2023 cu producţii noi, marcând totodată şi aniversările legate de naşterea poetului Petőfi Sándor (200 de ani) şi a scriitorului ardelean Tamási Áron (125 de ani)