21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEIncendiu la o hală din Sibiu unde se reparau electrocasnice

Incendiu la o hală din Sibiu unde se reparau electrocasnice

Publicat în

spot_img
spot_img

Pompierii au stins un incendiu izbucnit marţi dimineaţa, la o hală din municipiul Sibiu, unde se reparau electrocasnice, după ce flăcările au cuprins o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

“În această dimineaţă în jurul orei 05:07, ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară şi două echipaje SMURD, în municipiul Sibiu pe strada Topitorilor pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală cu destinaţie de atelier de reparaţii. La faţa locului flăcările incendiului au cuprins aproximativ 250 de mp din suprafaţa halei, în interiorul căreia erau depozitate mai multe bunuri electrocasnice. Pompierii au limitat extinderea incendiului la întreaga hală, precum şi la proprietăţile şi casele din vecinătate. În urma incendiului izbucnit de la un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect, a fost afectată o maşină, aproximativ 300 de mp din suprafaţa halei precum şi mai multe bunuri depozitate în interiorul acesteia”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Potrivit ISU Sibiu, nu au fost semnalate victime.

Sursă: Agerpres

Articole recente

12-15 august: Festivalului Roman Apulum, ediția IX: Lansări de carte, lupte între daci și romani, gladiatori, ateliere meșteșugărești

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Mai multe articole de același fel