21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVProtest al taximetriștilor brașoveni în centrul orașului

Protest al taximetriștilor brașoveni în centrul orașului

Publicat în

spot_img
spot_img

Circulația a fost îngreunată în această dimineață în centrul Brașovului, după ce zeci de taximetre au ieșit, într-un protest pașnic, prin oraș, relatează Agenția de presă Rador.

Șoferii de taxi sunt nemulțumiți de tarifele practicate în acest moment care, spun ei, nu le acoperă nici măcar cheltuielile:

“Nu vor să mărească tariful. Totul s-a scumpit, s-a dublat, s-a triplat. Nu vor, efectiv, consilierii locali nu vor să aprobe. Prețul a rămas de 3 ani așa. A fost un protest spontan”, a precizat un taximetrist.

“Nu mai facem față la toate cheltuielile. Mă duc până la Belvedere și vin înapoi, cheltui un litru de benzină și clientul îmi dă 7 lei. Care e matricea? Nu avem cum să susținem acest business”, a declarat alt taximetrist.

În acest moment, în Braşov, tariful pentru taxi este de 2,19 lei pe kilometru, iar noaptea prețul maxim este de 2,90 lei pe kilometru.

Un proiect de majorare a tarifelor de taximetrie a fost propus spre aprobarea Consiliului Local de mai multe ori, însă a fost amânat de fiecare dată.

Articole recente

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Muzeul Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din Timișoara – tezaur de istorie și artă sacră

Obiectele expuse în Muzeul Catedralei Mitropolitane sunt o moștenire de credință lăsată din generație în generație pe care avem datoria să o păstrăm și să o transmitem mai departe peste veacuri celor care se vor închina în fața sfintelor altare.

Mai multe articole de același fel